Kaza bir aileyi bitirdi

Gümüşhaneli aile Tekirdağ’da kaza kurbanı oldu

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kayabaşı köyünden olan Nedim Sevinç (59) yönetimindeki 34 COB 352 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Yeni Sanayi girişinde istinat duvarına çarptı. Hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Sevinç ağır yaralı olarak Tekirdağ Şehir Hastanesinde tedavi altına alınırken kızı Elif Tuğçe Sevinç Coşkun (30) olay yerinde, eşi Songül (55) ile diğer kızı Zehra Meltem Sevinç (20) ise hastanede hayatlarını kaybetti.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde meydana gelen feci kazada Gümüşhaneli Sultanbeyli PTT Müdürü Nedim Sevinç ağır yaralandı, eşi ve iki kızı hayatını kaybetti Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kayabaşı köyünden olan Sultanbeyli PTT Müdürü Nedim Sevinç (59) yönetimindeki 34 COB 352 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Yeni Sanayi girişinde istinat duvarına çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Sevinç ağır yaralı olarak Tekirdağ Şehir Hastanesinde tedavi altına alınırken kızı Elif Tuğçe Sevinç Coşkun (30) olay yerinde, eşi Songül (55) ile diğer kızı Zehra Meltem Sevinç (20) ise hastanede hayatlarını kaybetti. Kazada yaralanan Nedim Sevinç'in hayatını kaybeden eşi ve 2 kızının Sultanbeyli Abdurrahmangazi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

11 Ağu 2021 - 12:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.