Kaşüstü’nden Usta’ya destek

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasında başkanlık yarışı sürüyor

Kaşüstü’nden Usta’ya destek
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’ya önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan oda başkanlığı seçimi için Kaşüstü durağından da tam destek geldi.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek kongresi öncesinde mevcut başkan Ömer Hakan Usta, durakların desteğini almaya devam ediyor. Trabzon-Kaşüstü-Hastaneye çalışan ‘M’ plakalı minibüs esnafı, oda seçimlerinde tercihlerini istikrardan yana yaptılar. Durak Başkanı Süleyman Çalışkan ve üyeleri ziyaret eden başkan Usta, durak üyelerine teşekkür etti. Başkan Usta, “Şoför esnafımız için 4 yıldır yoğun mesai harcadık. Sizler bu odanın gerçek sahiplerisiniz. Bizler de sizlerden aldığı emaneti, sizlerin hakkını hukukunu savunmak için kullanan temsilcileriz. Bu oda hepimizin. Ekmeğimizi şoförlükten kazanıyoruz. Durağınız için de çalışmalarımızı yaptık. Hastane, Kaşüstü ve Trabzon hattına çalışacaksınız.” dedi. Durak Başkanı Süleyman Çalışkan, durak olarak tercihlerinin istikrarın sürmesinden yana kullanacaklarının altını çizerek, “Durağımız sizin sayenizde değer kazandı. Çok teşekkür ediyorum. Esnaflarımız ve üyelerimizle oturduk. Kararımızı istikrardan yana kullanmaya karar verdik. Allah yolunuzu açık eylesin.” diye konuştu.

20 Oca 2022 - 13:18 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.