Kamyon kasası üzerinde tehlikeli yolculuk

Trabzon’da bir kamyonet kasasında taşınan dış cephe iskelelerinin üzerinde oturan işçilerin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kameralarına yansıdı. Tr...

Trabzon’da bir kamyonet kasasında taşınan dış cephe iskelelerinin üzerinde oturan işçilerin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kameralarına yansıdı.

Trabzon’un Yomra ilçesinde seyir halinde olan bir kamyonetin kasasındaki inşaat işçilerinin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kameraları tarafından kayda alındı. Karadeniz Sahil Yolu Kaşüstü Mahallesi mevkiinde yolda ilerlemekte olan kamyonun kasasındaki demir iskelelerin üzerinde yolculuk yapan iki inşaat işçisinden birinin yatarak uyuduğu diğerinin ise çevreyi izlediği gözlendi. Kamyonun arkasında ilerleyen bir araçtaki şahıs tarafından kaydedilen görüntülerde kamyon kasasındaki demir iskelelerin üzerine oturan ve yaşadıkları tehlikenin farkında olmayan işçilerin rahatlığı "Pes" dedirtti. İşçilerden birinin yatarak, diğerinin ise ayakları sarkıtarak oluşturduğu tehlikeli yolculuk ilçe merkezinde son buldu.

09 Ağu 2021 - 13:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.