İYİ Parti yönetimine yoğun ilgi var

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, il yönetim kurulu seçimine yüzün üzerinde başvuru gerçekleştiğini söyledi. Kuvvetli, “Yönetim kurulu üyesi...

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, il yönetim kurulu seçimine yüzün üzerinde başvuru gerçekleştiğini söyledi. Kuvvetli, “Yönetim kurulu üyesi olmak için 100 üzerinde başvuru var. Birkaç gün bekleyeceğiz. Daha sonra bunların arasında ortaya koyduğumuz kriterler uyan arkadaşlarımızdan liste yapıp paylaşacağız.” dedi.

İl Yönetim Kurulu’nun 40 asil üyeden oluşacağını, yedek üyelerin ise sayısının henüz belirlenmediğini ifade eden Kuvvetli, “İstifalarımızı Genel Merkeze sunmuştuk. Geçen hafta başında Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından yeni yönetimimizi oluşturmak üzere yetkilendirildim. Biz de şuanda yönetim kurulumuzu oluşturmak için bir havuz kuruyoruz. Yönetim başvurularına da büyük teveccüh var. Bunu belirtmek istiyorum. Yönetim kurulu üyesi olmak için 100 üzerinde başvuru var. Birkaç gün bekleyeceğiz. Daha sonra bunların arasında ortaya koyduğumuz kriterler uyan arkadaşlarımızdan liste yapıp paylaşacağız.” şeklinde açıklama yaptı.

Gelecek haftalarda il yönetim kurulunun açıklanacağını dile getiren Kuvvetli, “Trabzon’da Milletvekilimiz Hüseyin Örs, kanaat önderlerimiz ile beraber istişare yaparak başvuru yapan arkadaşlarımız arasında en faydalı olabilecek kişileri seçmeye çalışacağız. Fikir birliği yapacağız. Ancak bunun için acele etmeyeceğiz. Yönetimi oluşturmak için biraz daha bekleyeceğiz. Gelecek hafta veyahut bir sonraki haftaya da kalabilir.” diye belirtti.

24 Tem 2019 - 12:14 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.