İşte örnek davranış

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel ve Adalet Komisyon Başkanı Hakim İbrahim Kolcu, zabıt katibi ve mübaşirlerle birlikte kahvaltı yaptı. Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı olan Hakim İbrahim Kolcu, Trabzon Adliyesi’nde birlikte çalıştığı zabıt katibi ve mübaşirlerle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.  Başsavcı ve başkanın davranışı büyük takdir topladı

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel ve Adalet Komisyon Başkanı Hakim İbrahim Kolcu, zabıt katibi ve mübaşirlerle birlikte kahvaltı yaptı.

BİR İLK YAŞANDI

Trabzon Adliyesi’nde uzun yıllar sonra bir ilk yaşandı. Trabzon Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim İbrahim Kolcu, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı oldu. Görev yaptığı mahkeme çalışanları ise kahvaltı hazırlayarak Başkan Kolcu’yu davet etti. Daveti kabul eden Hakim İbrahim Kolcu, Trabzon Adliyesi’nde birlikte çalıştığı zabıt katibi ve mübaşirlerle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

YALNIZ BIRAKMADI

Başsavcı Hüseyin Tuncel, Hakim İbrahim Kolcu ve mahkeme çalışanlarına yalnız bırakmayarak kahvaltıya katıldı. Başsavcı ve başkanın davranışı büyük takdir topladı. Adliye çalışanları ise yaşadıkları mutluluğu dile getirerek sosyal medyada paylaştı.

Enis YILDIRIM

13 Tem 2019 - 13:18 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.