İstanbul ve çevresinde hissedilen deprem

Düzce merkezde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde deprem m...

Düzce merkezde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.Düzce'de saat 15.40'ta 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin yerin 18 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini belirtti.Depremin ardından saat 15.57'de ise 4.3 büyüklüğünde artçı sarsıntı kaydedildi.

KANDİLLİ 5.3 DEDİ

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.3 olarak duyurdu.

İSTANBUL DA SALLANDI

Deprem başta İstanbul olmak üzere; Bursa, Sakarya, Eskişehir gibi çevre illerde de hissedildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, depreme ilişkin "İstanbul'umuzda da hissedilen Düzce merkezli depremle ilgili ilimizde herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir." açıklamasında bulundu.

BAKAN SOYLU: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da deprem sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Bakan Soylu, paylaşımında,"Düzce’de, saat 15.40'ta gerçekleşen depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Gelişmelere göre kamuoyu, Valiliğimiz tarafından bilgilendirilecektir. Düzce'mize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun." ifadelerine yer verdi.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Düzce Valisi Cevdet Atay ise can kaybı ve yıkılan bir yer olmadığını, ekiplerin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

17 Kas 2021 - 16:35 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.