İslam buna izin vermiyor! Kaftancıoğlu saygısızlık ediyor

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan bugün, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Gülhan'ın cenazesi daha sonra aynı gün içinde Sancakte...

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan bugün, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Gülhan'ın cenazesi daha sonra aynı gün içinde Sancaktepe'de bulunan Sarıgazi Cemevi'ne getirildi.

Burada kılınan cenaze namazına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Gülhan'ın yakınları katıldı.

Kemal Gülhan'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Validesultan Mezarlığı'na defnedildi.

GÖZLER KAFTANCIOĞLU'NDAYDI

Mesai arkadaşını son yolculuğuna uğurlamak için cenaze namazında en ön safta yerini alan Canan Kaftancıoğlu'nun cenaze namazının kaideleri dışında hareket etmesi ise dikkat çekti.

10 Nis 2021 - 10:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

don bas - nedir islamin müssade etmedgi,kadin önsaflarda yer alamaz öylemi,birakin bu yobazligi.insanlarin kararina saygi duyun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Nisan 10:57
02

Burak suzengi - Hata yapmis dogrudur. Ama Allahi’in her sifatini tasiyor diyen sapiklara tek satiriniz yok. Yazik ulkeyi ne hale getirdiniz adina da gazetecilik diyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Nisan 10:57
01

ZEKİ - ülkeyi soyanlara müsaade ediyor da kadına mı müsaade etmiyor, iki satırda 128 milyar dolar ne oldu onu yazın da öğrenelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Nisan 10:57