İmamoğlu Yomra için heyet kurdu

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. İmamoğlu ile istişarelerde bulunan Bıyık, Yomra'ya destek...

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. İmamoğlu ile istişarelerde bulunan Bıyık, Yomra'ya destek istedi. İmamoğlu, Yomra'nın gelişmesine ve eksiklerinin giderilmesine katkı vermekten mutluluk duyacaklarını ifade ederek heyet oluşturulması talimatı verdi. Bıyık daha sonra İSTOÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı’yı ziyaret etti.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. İmamoğlu ile belediyecilik üzerine istişarelerde bulunan Bıyık, Yomra'ya destek istedi. Trabzonlu olan İmamoğlu, Yomra'nın gelişmesine ve eksiklerinin giderilmesine katkı vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. İmamoğlu, kısa sürede bir heyet oluşturularak Yomra'ya ne şekilde katkı verebileceklerine dair çalışma yapılmasını istedi. Başkan Bıyık, Yomra halkı adına teşekkür ettiği İmamoğlu'nu Yomra'ya davet etti. İmamoğlu, Yomra Belediyesini ziyaret etmekten mutluluk duyacağını ifade etti. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstanbul çıkarmasında ayrıca Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü, Gümüşhane eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas, İstanbul Yomralılar Derneği Başkanı Ali Şahin ve Arnavutköy Trabzonlular Derneği'ni ziyaret etti.

YOMRA'MIZ CİDDİ KAZANIMLAR ELDE EDECEK

İstanbul'daki temaslarının ardından Yomra'ya dönen Başkan Bıyık, ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede Yomra için çok faydalı temaslarda bulunduklarını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden bir heyetin kısa sürede Yomra'ya geleceğini ifade eden Bıyık, "Yomra'mıza sadece bir iki araçlık katkı almanın değil, uzun süreli bir iş birliği gerçekleştirenin çalışmasını yapıyoruz. İnşallah Yomra'mız bu iş birliğinden ciddi kazanımlar elde edecektir." dedi.

10 Eki 2019 - 13:01 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

fatih kuru - başkanım yomraya bir an önce doğalgazi getir artik.su sorunu çok buyuktu şimdi iyiz birde aılece oturabileceğimiz park lazim.ama ilk önce doğalgazzzzz teşekkurler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ekim 13:01
01

Şaziye kaya - Başkanım bizim en büyük sıkıntımız yol sıkıntısı köye çıktığımız yolun köprüsü çöktü muhtara dememize rağmen oralı olmadı köprüden geçerken bildiğimiz bütün duaları okuyoruz bin bir zorlukla aldığımız arabamızın ön tamponunu köprüde bıraktık paramparça oldu köyümüzün yolu halen daha toprak yol eve varana kadar af edersiniz sallanmaktan içimiz dışımıza çıkıyor bundan önceki başkan sağolsun anca kendi cebini doldurdu inşAllah bu yorumumu görürsünüz ve yol sorunumuza bir el atarsınız yer yomra kıratlı köyü

Saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ekim 13:01