İmamoğlu, HDP’yi kızdırmak istemiyor

HDP’nin Kandil ile kol kola olduğunu hatırlatan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Kandil’in İmamoğlu’na destek çıkan açıklamalarını hatırlattı. Gaz...

HDP’nin Kandil ile kol kola olduğunu hatırlatan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Kandil’in İmamoğlu’na destek çıkan açıklamalarını hatırlattı. Gazetemize konuşan Alim “İmamoğlu niçin çıkıp, açıklama yapmıyor? ‘Desteğinize ihtiyacım yok’ demiyor. HDP’nin desteği olmadan İstanbul’u alamayacağını, zor durumda kalacağını biliyor. HDP’yi kızdırmak istemiyor” dedi.

HDP’nin Kandil ile kol kola olduğunu hatırlatan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, PKK terör örgütünün sözde üst düzey yöneticilerinden Bese Hozat’ın İmamoğlu’na destek çıkan açıklamalarını hatırlattı. Gazetemize konuşan Alim “İmamoğlu niçin çıkıp, açıklama yapmıyor? ‘Desteğinize ihtiyacım yok’ demiyor. HDP’nin desteği olmadan İstanbul’u alamayacağını, zor durumda kalacağını biliyor. HDP’yi kızdırmak istemiyor” dedi

RİZE TEŞKİLATI OLARAK HER TÜRLÜ KATKIYI VERMEYE HAZIRIZ

AK Parti Teşkilatı olarak büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Alim “Sadece 23 Haziran seçimleri için değil her seçimde olduğu gibi İstanbul seçmenin de taşınmasına destek vereceğiz. Rizeli olan İstanbul seçmenimize ulaşacağız. Rize Teşkilatı olarak her türlü katkıyı vermeye hazırız” dedi. İnsanların “Gönül Belediyeciliği” ile 1994 yılında İBB Başkanı seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanıştığını hatırlatan Başkan Alim “Aynı hizmet anlayışının İstanbul’da devam etmesinden yanayız” dedi.

İMAMOĞLU NİÇİN ÇIKIP, AÇIKLAMA YAPMIYOR?

İBB seçimlerine sadece Türkiye’nin değil Avrupa, Amerika ve Kandil’inde gözlerini çevirdiği hatırlatan Başkan Alim “İstanbul birçok Avrupa ülkesinden büyük olan 16 Milyonluk bir şehir. Son derece önemli bir konumda, topraklarımız üzerinde bir takım idealleri olan dış güçler de gözlerini İstanbul seçimlerine çevirmiştir” ifadelerine yer verdi.

HDP’nin Kandil ile kol kola olduğunu hatırlatan Başkan Alim, PKK terör örgütünün sözde üst düzey yöneticilerinden Bese Hozat’ın İmamoğlu’na destek çıkan açıklamalarını hatırlattı. Başkan Alim “İmamoğlu niçin çıkıp, açıklama yapmıyor? ‘Desteğinize ihtiyacım yok’ demiyor. HDP’nin desteği olmadan İstanbul’u alamayacağını, zor durumda kalacağını biliyor. HDP’yi kızdırmak istemiyor” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ÇOK CİDDİ BİR FARKLA İSTANBUL’U ALACAKTIR

İstanbul seçimlerini Allah’ın izniyle kazanacaklarını belirten Başkan Alim “Yerel seçimlerde yaşanan usulsüzlükler olmasaydı, seçimin sonucu bu değildi. YSK’da bu usulsüzlükleri gördüğü için AK Parti'nin İstanbul için yaptığı olağanüstü itirazı kabul etti ve iptal kararı verdi. Bu seçimlerde inşallah önlemler çok daha sıkı alınacak ve vatandaşın gerçek manada iradesi sandığa yansıyacak” dedi. Muhalefetin “23 Haziran’da oylarımızı daha da arttıracağız” iddialarını sorduğumuz Başkan Alim “Niçin o zaman can hıraş bir şekilde her yerde veryansın edip, ‘biz kazandık elimizden alındı’ diyorlar. Daha büyük farkla kazanacağı iddia edenler seçimden korkmaz. Demek ki tereddütleri var. Biz ne diyoruz ki, burada bir usulsüzlük var. Tekrar vatandaşın hakemliğine başvurulsun. İnşallah, Cumhur İttifakı çok ciddi bir farkla İstanbul’u alacaktır” dedi.

Filiz YILDIRIM

19 May 2019 - 12:08 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.