İLLE DE KAAN OLSUN!

Trabzonspor, stoperde baş hedefi olan Milli yıldız için ısrarını sürdürüyor

İLLE DE KAAN OLSUN!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor stoper transferinde baş hedefi olan Kaan Ayhan için girişimlerini sürdürüyor. Bordo-mavililer, 5.5 milyon euroluk zorunlu satış opsiyonlu kiralama teklifi ile Sassuolo ile büyük ölçüde anlaşırken, ödeme planı ile ilgili detaylar görüşülüyor. Kaan’ın Trabzonspor’a gitme yönünde baskısı sonrasında oyuncunun dünkü Cagliari maçının kadrosuna alınmaması transferin bitme aşamasında olduğu şeklinde yorumlandı.

İLLE-DE-KAAN-OLSUN.jpg

Kaan’ın transferi için uzun süredir uğraşan Asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın Trabzonspor için İtalya’da görüşmelerini sürdüren temsilcisine ‘Bu iş bu hafta bitsin’ talimatı verdiği belirtildi. Kaan’ın transferinin hafta sonuna kadar bitirilerek imza için Trabzon’a getirilmesinin amaçlandığı ifade edildi. Bordo-mavililer, Kaan’ın yanında istediği Adana Demir’den Samet için de temaslarına devam ediyor.

20 Oca 2022 - 10:20 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

G.T - Futbolcu falan almayın.Ne bu yahu ne kadar çok futbolcu alırsan o kadar çok çuvallıyor teknik ekip.Elin takımları sokaktan topladıkları topçularla kök söndürüyorlar Trabzonspor'a.Adam gibi,elimizi,ayağımızı yzatarak bir maç izleyemeyecek miyiz?Kimse sakatlık,hastalık falan demesin.Arıza kafa da kafada.Teknik ekip ÇUVALLAMAYA başladı.Sorunu burada arayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 10:20