İlçe başkanının dayısı kıl payı kurtuldu

Beşirli Sahili yürüyüş yolunda iş kamyonu az kalsın can alıyordu

İlçe başkanının dayısı kıl payı kurtuldu
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki Beşirli sahili yürüyüş yolunun hemen üzerinde Gülcemal şantiyesinin çıkışında dün Hasan Cihat Alemdağ (71) adlı kişiye kamyon çarptı. Kamyonun çarptığı kişinin sağlık durumunun iyi olduğu, aynı zamanda CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman’ın dayısı olduğu öğrenildi.

Oyman, yürüyüş yolu üzerinde şantiye giriş çıkış yolunun bulunmasının tehlikeli olduğuna dikkat çekti. Oyman, “Gülcemal şantiyesinde güvenlik sorunu olduğu açıktır. Yürüyüş yolu üzerinde bulunan şantiye çıkışında dayıma kamyon çarpmıştır; çok şükür sağlık durumu iyidir.

Dün gerçekleşen olay sonrası Sahil yolundan Beşirli Mahallesi akıllı kavşağına bağlanan yol üzerinde şantiye giriş ve çıkışı bulunmasının tehlikeli olduğuna varılması gerektiğini düşünüyorum. Yaşanan olay sadece sürücü zafiyeti değil belediye şantiyesinin iş güvenliği eksikliği ve şantiyeye böyle bir yol bağlantısıyla çıkış izninin verilmesidir. Yürüyüş yapanların yolu üzerinde olan, sahil yolunun yoğunluğuna çıkış yapan bu bölgenin düzeltilmesi gerekmektedir.

Bu vesileyle ek olarak şantiye alanına rahatlıkla girebilmekte olduğunu da dile getirebiliriz, içeride herhangi bir güvenlik bulunmamaktadır. Bu durum iş sağlığı ve güvenliğini de yok saymaktadır. Daha büyük problemler yaşanmadan önlemler alınmalıdır.” açıklamalarında bulundu.

13 Haz 2021 - 13:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.