İKRA NUR İÇİN EN ACI BEKLEYİŞ...

Giresun'da kaybolduktan 3 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan ve yapılan incelemelerde şüphe uyandıracak bir bulguya rastlanmayan İkra Nur Tirsi'nin ölümüyle ilgili aradan geçen bir buçuk aya rağmen henüz bir sonuca ulaşılamadı

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde, 27 Haziran akşamı evinin yakınındaki bahçede otlayan inekleri bakmaya giden ve kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin ölümüyle ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor. Köyde, aralarında aile bireylerinin de yer aldığı birçok kişinin tanık sıfatıyla ifadesine başvurulduğu ve DNA örneği alındığı öğrenildi.

İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine Bulancak Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatılan çok yönlü soruşturma ise sürdürülüyor. Soruşturmayla ilgili edinilen bilgilere göre Trabzon Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı incelemenin ardından elde edilen bilgilerin daha detaylı incelenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu elde edilen bulguları bir rapor halinde önümüzdeki günlerde göndermesi bekleniyor. Diğer taraftan ise tanık olarak İkra Nur Tirsi’nin akrabalarının da aralarında bulunduğu onlarca kişinin ifadesine başvurularak DNA örneği alındı.

İkra Nur Tirsi’nin ölümüyle ilgili soruşturmanın seyrini İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun hazırlayacağı raporun belirlemesi bekleniyor.

27 Haziran akşam saatlerinde fındık bahçesinde sığır otlatan amcasının yanına gitmek için arkadaşlarından ayrılan İkra Nur'un cansız bedeni, 3 gün sonra evinden 7 km uzaklıkta bir derede bulunmuştu.

11 Ağu 2020 - 16:33 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.