İkinci üniversite YÖK raporunda...

TRABZON’A kurulması kararı alınan ancak birtakım sebeplere bağlı olarak geciken ikinci devlet üniversitesi Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) raporunda yer aldı. Karadeniz Teknik Üniversitesinde, Yükseköğretim Kalite Kurulunca 2016 Yılı Kurumsal Geri Bildirim Raporunun “Kuruma İlişkin Bilgiler” bölümünde ikinci üniversiteye yer verildi.

Söz konusu raporun ilgili bölümünde şu ifade yer aldı: “17 fakülte, 4 yüksekokul, 1 konservatuar, 7 enstitü, 12 meslek yüksekokulu ve 28 uygulama ve araştırma merkezine sahiptir. Alınan bilgiye göre yakın zamanda Trabzon’da ikinci devlet üniversitesinin kurulacağı ve kurulacak bu yeni üniversiteye de bazı akademik birimlerin devredileceği anlaşılmaktadır.”

Berkant PARLAK

07 Haz 2017 - 12:01 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.