“İki görevden birini tercih edeceksiniz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’ndan Saadet Partisi İl Başkanı Kurt’a yönelik şok çağrı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile aynı zamanda kurumda işçi olan Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt arasında yaşanan gerilimi değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan beklenmedik bir çıkış geldi. Başkan Zorluoğlu, “Sayın Genel Müdürün, Cevat Kurt beyefendiye kötü davrandığı, ona her hangi bir şekilde MOBBİNG’te bulunduğuna dair her hangi bir bilgi belge, tanık, ya da görüntü söz konusu değildir. Ortada sadece sayın Cevat Kurt’un yaptığı açıklama vardı. Her şeye rağmen kişinin şikayetçi olması halinde Büyükşehir Belediyemiz tarafından konu objektif şekilde tarafsız şekilde müfettişlerimiz marifetiyle incelenecektir. Mevzuat; işçi personeli siyasi faaliyette bulunma hakkı vermektedir. Ancak bu imkan kamu personelinin kendi kurumunu haksız şekilde eleştirmesi ve ağır ithamlarda bulunması hakkını vermez. Burada ince bir çizgi vardır. Siz işçi sıfatıyla siyaset yapacaksınız, diğer taraftan hizmet etmekle yükümlü olduğunuz kurumunuzun hukukunu koruyacaksınız. Eğer bu dengeyi sağlayamıyorsanız, iki görevden birini tercih edeceksiniz. Bizim de beklentimiz budur.” dedi.

15 Oca 2021 - 16:20 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Başkan Ali Tekataşın tüm hatalarını neden görmezden geliyor!!! - Belediye başkanı Ali Tekatasin hataları yanlislari yüzünden hem kendine hem belediyeye hem de partiye zarar veriyor. Ali Tekataşın kötü bir yönetici kötü bir örnek olduğunu herkes biliyor Vaskideki yolsuzlukları da Tiskideki yolsuzlukları da ihale verdiği Vanlı firmaların evlerinde yaşadığını da kötü yaşam tarzını da bilmeyen yok.Trabzon'da Tiski gibi bir kuruma layik görülen yönetici bu mu!!! Hem dışardan getiriliyor hem yönetimi ahlaki üslubu kisiligiyle kötü örnek...Baskan bu adamı savunarak kendine belediyeye partiye şehire zarar veriyor süratle görevinden alınmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 16:20
01

Faruk Yılmaz - sayın başkan...bir işçinizin şikayetlerine eleştirilerine bile tahammül edemiyorsunuz.. nerede o hoşgörünüz. bu şekilde mi insanlara hizmet edeceksiniz.. ah alıyorsunuz, hak yiyorsunuz. soruşturmanın tarafsız bir şekilde yürütüleceğine kimi inandıracaksınız.. tiski genel müdürünün en azından özür dileyeceği yerde şu yaşadıklarımıza bak.. fıkra gibi olay!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 16:20