Helallik istemek yerine konuyu değiştirdi

AK Parti Milletvekili Ayvazoğlu, CHP Milletvekili Kaya’ya seslendi

Helallik istemek yerine konuyu değiştirdi
Helallik istemek yerine konuyu değiştirdi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, CHP Milletvekili Ahmet Kaya’nın iddialarının iftira, belgelerinin de montaj çıkması üzerine adabınca özür dilemek, kul hakkına girdim deyip helallik istemek yerine konuyu değiştirmeye çalıştığını belirterek “ Helallik istemek yerine konuyu değiştirme çabaları hoş olmamış. Siz bir iddiada bulundunuz, belgeniz montaj çıktı. Önce buraya hep birlikte bir nokta koyalım değil mi Sn. Kaya?” dedi.

MAZİNİZ BU TÜR HAFİYELİKLERLE ÖRTÜŞÜYOR

Ortahisar Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Osman Bayrak'a atılan iftirayı ortaya çıkardığını ifade eden Ayvazoğlu “Çok basit, küçük bir araştırmayla gerçekliğine ulaşabileceğiniz bir iddia üzerinden insanları haksız yere itham etmek, soruşturma önergesi vermek filan bunlar bilinçli, art niyetli yapılan işler değilse akıllıca da değil haberiniz olsun. Sonra bana "Siz ne yaptınız Bahar hanım ?" diye soruyor sayın vekil, "iftira atıyorsunuz öğretmene" dedim, haklı çıktım mı Ahmet bey? Evet. Ayrıca konuyu değiştirerek, efendim adı geçen öğretmen fi tarihinde sosyal medyada siyaseten görüş belirtmişlere filan girersek oradan çıkamayız, devletin memurlarını siyasi görüşlerine uygun paylaşımları sebebiyle tokuşturamayız, fişleyemeyiz. Maziniz bu tür hafiyeliklerle örtüşüyor olabilir ama ben bir devlet memurunu sırf benim gibi düşünmüyor diye yaftalamayı vekil kimliğime yakıştıramam. Sonra kim düşüncesini ifade etmiyor ki?” diye söyledi.

ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ SİZİN DE ÖNCELİĞİNİZ OLMALIDIR

İfade özgürlüğünün demokrasinin sigortası olduğunu vurgulayan Ayvazoğlu, “Korkmayın, ifade özgürlüğü demokrasinin sigortasıdır. İnsanların sosyal medyadaki paylaşım ve yorumları bireysel ve kitlesel ifade özgürlüğünü geliştirmekte ve güçlendirmektedir. Yeter ki şiddeti, terörü kutsamaya, hakarete, tehdide, suçu ve suçluyu övmeye varmasın. Soyut nitelikte eleştirel ifade içeren, ifade ve düşünce özgürlüğünün sınırları dışına çıkılmayan, paylaşım ve yorumlar hukuk düzeni içinde meşru kabul edilmeli, özgürlük ve demokrasi sizin de önceliğiniz olmalıdır. Belki bir gün. Kim bilir? Yalan, iftira, algı ve manipülasyonun siyasette bir yöntem olarak kullanılmadığı günler... Evet, bugün muhalefet siyasette her yolu mubah sayıyor, yalan, iftira, algı ve manipülasyon bir yöntem olarak devrede ve sözcüleri adeta bir yalan makinesine dönüşmüş fakat biz yinede ısrarla temiz siyaset umuduyla, yalan iftiraları deşifre edip, cevap yetiştirme derdindeyiz. Farklı düşünsek de sizin de bu dertle dertlenebilmeniz temennisiyle.”dedi.

29 Kas 2021 - 15:58 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş... - dolar, zam bombardımanı almış başını gidiyor, hala laf yetiştirme peşindesiniz....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 15:58