HDPKK'lı vekil gençlere Öcalan okumalarını tavsiye etti

Sezai Temelli'den gençlere skandal 'Öcalan' çağrısı

HDPKK'lı vekil gençlere Öcalan okumalarını tavsiye etti
HDPKK'lı vekil gençlere Öcalan okumalarını tavsiye etti
Haber albümü için resme tıklayın

HDP'nin Eski Eş Başkanı ve Van vekili Sezai Temelli, İstanbul'da üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Temelli öğrencilere skandal çağrıda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'HDP PKK'yı desteklemiyor' sözleri bir kez daha çürüdü.

Temelli, İstanbul’da üniversite öğrencileri ile bir araya geldiği bir programda 'HDP üniversitesi'nin rektörünün de PKK elebaşı Abdullah Öcalan olduğunu söyleyerek gençlere "Öcalan okuyun" tavsiyesinde bulundu. .

Türkiye'de gerçek anlamda bir üniversite olmadığını iddia eden Temelli, "Bugün Türkiye’de özgür bir üniversite HDP’dir, rektörü de bellidir. Türkiye’nin demokratikleşmesini herkes istiyor yalnız bunun bilimsel çalışmasını yapan hiçbir üniversite yok. Bunun bilimsel çalışmasını yapan HDP’dir. Bunu bütün bilim insanlarıyla da tartışabilirim" dedi.

‘GENÇLER ÖCALAN’I OKUMALI’

"Dedim ya bizim bir rektörümüz var. O fikriyatla hareket ediyoruz. Kıymetini bilmesek de fazla adını zikir etmesek de bize sunduğu tezler var." ifadesini kullanan Temelli, bu tezlerin terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın tezleri olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

"Dolayısıyla gençliğin ve üniversite öğrencilerin bunu okuması lazım. Bahsettiğimiz demokrasinin referansı bu"

29 Kas 2021 - 14:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

HALİL İBRAHİM KESKİN - zillet ittifakının olmazsa olmazı olanlar kendi partilerini üniversite teröristbaşını da rektör ilan etmişler. yazıklar olsun hala daha zillet ittifakına güvenenlere.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 14:38
01

Alibey - elbette; 1 $ = 13,70 tl ve hatta 1 leva =8 tl sağlayanlara güvenilecek.!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 14:38