“HDP sözcüsü gibisin”

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, yeni askerlik kanununu görüşmek için CHP, MHP ve İYİ Parti'yi ziyaret edip, HDP’yi ziyaret etmeyen Milli S...

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, yeni askerlik kanununu görüşmek için CHP, MHP ve İYİ Parti'yi ziyaret edip, HDP’yi ziyaret etmeyen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı eleştirdi. Bekaroğlu’nun “HDP yüzde 12-13 oy alıyor, grubu var, diğer partilerle eşit haklara sahip. O zaman niçin eşit davranılmıyor?” sözleri vatandaşın tepkisine neden oldu. Vatandaşlar Bekaroğlu’na “Bakan'ın askerimizi öldürenleri ziyaret etmesini mi istiyorsunuz?”, “HDP’nin sözcüsü gibisin”, diyerek tepki gösterdi.

BEKAROĞLU HDP’Yİ SAVUNDU

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni askerlik kanununu görüşmek için CHP, MHP ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Bekaroğlu, paylaşımının altına düştüğü “HDP yüzde 12-13 oy alıyor, grubu var, bir HDP'li TBMM Başkan vekili, makam arabaları, danışmanları var, diğer partilerle eşit haklara sahip. O zaman niçin eşit davranılmıyor? Suçluysa kapatın, Mecliste ise diğer partilere nasıl davranıyorsanız öyle davranın!” sözleri büyük tepki çekti.

VATANDAŞ REST ÇEKTİ

Bir vatandaş Bekaroğlu’nun paylaşımının altına “Sen nasıl bir gaflet içerisindesin? Hulusi Akar askerlik yasasıyla ilgili partileri ziyaret ediyor ve siz Bakan'ın askerimizi öldürenleri ziyaret etmesini mi istiyorsunuz?” diyerek tepki gösterirken; bir başka vatandaş “Askerlerimizi şehit edenlere terör örgütü diyemeyen, ‘özgürlük savaşçıları’ diyerek cenazelerinde saf tutan HDP'nin de askerlik kanunu hakkında fikirlerine danışmalıydık. Haklısınız!” diyerek tepki gösterdi. Bekaoğlu’nun paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı.

Filiz YILDIRIM

15 Haz 2019 - 12:53 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Misafir - sayın bekaroğlu'nun cağrısının muhatabı hdp değil, kurulan sistemin kendisidir. sistem içinde yan tutarsanız yarın başkaları başka şekilde yan tutar. kural koydu iseniz uygulayın, kural hatalı ise değiştirin diyor. hdp teröristtir, hiç itiraz yok! değiştir yasayı gerekeni yap, kapat ne yapacaksan yap! mahalle oyunu gibi işine gelince mızıkçılık benzeri işler olmaz diyor. neresi hdp yi korumak, sistemi korumaya çalışıyor. iyi okumak lazım demekki.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 12:53