Hasta ve dalaletli bir felsefesiniz var

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Millet İttifakı’na sert sözler

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Millet İttifakı’nı sert sözlerle hedef aldı. Başkan Tarım, “Hasta ve dalaletli bir felsefesiniz var ve ülkeye saadet getirmenizin imkanı yoktur” dedi

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, tüm hesapların Cumhur İttifakı’nı devirmek için yapıldığını ileri sürerek Millet İttifakı’nı sert sözlerle eleştirdi. Başkan Tarım, “Seçimler yaklaştıkça millet ittifakının kimlerle oluşmuş olduğunun netleşmesi gerektiğinin HDP'nin de dayatmasıyla artık şart olduğunun yarattığı panik ortamı erken başlamıştır. Danışıklı bir biçimde üçüncü bir ittifak oluşturulmak istenmektedir. Biz demedik mi ki; ‘HDP ile birlikteliğimiz yoktur’ sözünün alt yapısı oluşturulmak istenmektedir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde şayet seçim ikinci tura kalırsa nasıl bir siyasi birliktelik yapacağınızı da bu milletin önüne koyabilmelisiniz. Meclisin oluşumunda zaten kimsenin kimsenin oyuna ihtiyacı yoktur. Devlete sövsen de, askere ve polise kurşun sıksan da, terörist cenazesini Belediye imkanlarıyla kaldırsan da kayyumsuz bir hükümet modeli arzu edilmektedir.” ifadelerini kullandı.

ARZULANAN YENİDEN YERİNDE PATİNAJ YAPAN BİR TÜRKİYE

Kukla bir Türk devleti istendiğini savunan Başkan Tarım, “FETÖ, PKK ve Amerika ile uyum içinde çalışabilecek, MHP'siz ve Tayyip Erdoğan’sız bir Hükümet modelinin arzusu içinde olmanız bizim sizlere yakıştırmamız değildir. Amerika'nın açıklamaları açık ve net biçimde ortadadır. Adı da koyulmuştur. Askeri, polisi ve vatandaşını öldürmenin serbest olduğu; her türlü hainliğin açık olduğu demokrasi ve insan hakları safsatası. Fotoğrafın aslı ise; bölgesinde süper güç olmaya karar vermiş bir Türkiye'nin önünü kesmektir. 40 yıldır bütün enerjimizi taşoren kullandıkları PKK ve FETÖ terör örgütleriyle boşalttılar. Hükümetimiz kararlı bir biçimde bu meselelerin üstesinden gelmiştir. Arzulanan yeniden yerinde patinaj yapan bir Türkiye ve kurulmak istenen kukla bir Kürt devleti hayalidir. Bunun içinde ilaç bulunmuştur. Millet İttifakı’nın iktidarı. Hasta ve dalaletli bir felsefesiniz var ve ülkeye saadet getirmenizin imkanı yoktur.” değerlendirmelerinde bulundu.

20 Oca 2022 - 13:25 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.