Hasat için acele etmeyin!

3 fabrikası selde zarar gören ÇAYKUR’dan çağrı

ÇAYKUR, bölgede yaşanan sel felaketinde 3 fabrikanın aşırı derecede zarar gördüğünü ifade ederek, üreticilerin günlük verilen limitler kadar çay hasadı yapmasını istedi

ÇAYKUR, bölgede yaşanan sel felaketinde 3 fabrikanın aşırı derecede zarar gördüğünü bildirerek, üreticilere çay hasadı için çağrıda bulundu. Çay üreticilerine seslenen ÇAYKUR, “Malumlarınız üzere sel felaketinden üç Fabrikamız aşırı derecede zarar görmüştür. Bu zorlu şartlarda 2-3 gün gibi kısa bir zaman içinde fabrikalarımız temizlenip üretime alınmıştır. Tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen sel felaketinden zarar gören üreticilerimizden iki kat kontenjanla yaş çay alım devam etmektedir. Bugün itibariyle 10.500 ton gibi bir stokla alımlara devam edilmektedir. Tüm bu olumsuzluklar dikkate alınarak üreticilerimiz acele etmeden günlük limitler dahilinde çay hasadı yapmalarını istirham etmekteyiz. Belirlenen limitler kadar yaş çay alımı devam edecektir. Kurum zor şartlar altında üretim yaptığını da düşünerek bu hassasiyetle hasada devam etmemiz uygun olacaktır. Sağlık sıhhat ve kolaylıklar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

26 Tem 2021 - 13:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.