Güvenlik kameraları arttırılsın

MHP Trabzon Kadın Kolları, Trabzon’u ayağa kaldıran küçük kıza taciz olayını kınadı

Meydan Atatürk Alanında toplanan MHP Trabzon Kadın Kolları, Trabzon’u ayağa kaldıran küçük kıza taciz olayını kınadı. Basın bildirisini okuyan MHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir “Trabzon'umuzda yaşanan bu olayı kınıyoruz. Bu konuların üzerinde titizlikle durup, takipçisi olacağız. Gerekli mercilerden ve devletimizden, sosyal alanlarda, parklarda güvenlik ve kamera sistemlerinin artırılmasını talep ediyoruz.” dedi.

ÇOCUKLAR SUSAR BİZ SUSMUYORUZ

Anne babalara seslenen Başkan Demir “Hasta ruhlu insanların küçücük bedenlere yapıp, yaptıktan sonra emellerine ulaşmaları sonucunda evlerine gidip kardeşlerine, kuzenine, çocuğuna nasıl bakar bilinmez. Çocuğun dünyasının kararmaması, kayıp bir ruh olmaması için çocuk tacize uğradığında ona suçsuz olduğu anlatılmalı. Bu konuda anne babalara büyük görevler düşüyor. Yabancı insanlarla nasıl konuşmaları, nasıl yaklaşmaları, ne yapmaları konusunda çocuklara aile eğitimi verilmeli.” dedi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Trabzon’da yaşanan kan dondurucu olayın ardından yetkili mercilere seslendiklerini belirten Başkan Demir “Adalet istiyoruz, sesimizi duyurmak istiyoruz. Bu konular üzerinde titizlikle durup, takipçisi olacağız. Bizler Türkiye'nin T'siyiz derken toplumun her dalında farkındalığımızla bilinen bir şehiriz. Gerekli mercilerden ve devletimizden, sosyal alanlarda, parklarda güvenlik ve kamera sistemlerinin artırılmasını talep ediyoruz. Trabzon'umuzda yaşanan bu olayı kınıyor, bu olayın bizi derinden üzdüğünü hatırlatıyor, bu kişilerin toplumdan ayrıştırılmaları, o pis elleri masum yüreklerden çekmeleri için gerekli mercilerimize sesimizi duyurmak istiyoruz. Ve diyoruz ki çocuk susar, biz susmuyoruz.” şeklinde konuştu.

Filiz YILDIRIM

04 Kas 2018 - 15:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ali - sizin susmamanız önemli değil adaleti̇n konuşması gerek, oda türki̇ye de yok ne yazik ki̇

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Kasım 15:44