Günebakış'a çifte ödül

Günebakış gazetesinin 2 ödül aldığı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin 2020 Başarılı Gazeteciler Yarışması’nın ödül gecesine Avcı’nın sözleri damga vurdu

Günebakış'a çifte ödül
Günebakış'a çifte ödül
+1
Haber albümü için resme tıklayın

BU ŞEHİR ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği 2020 yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması Ödül töreni gerçekleştirildi. Günebakış gazetesinden Nurgül Günaydın en iyi spor fotoğrafı ödülü, Erdoğan Bekar da Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Teknik Direktör Abdullah Avcı, siyasi parti il ve ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gazetecilik mesleğinin zorluklarına değinen Vali İsmail Ustaoğlu, “Bir yılın emeğini bu akşam hep birlikte paylaşıyoruz. Yağmur-çamur, kar demeden gece-gündüz toplumumuzu bilinçlendirme, onlara doğru haber ulaştırma adına arkadaşlarımız fedakarca çalışıp çok güzel hizmetler yaptılar. Basın mensupları bizim adeta gören gözümüz, işiten kulağımız. Bu anlamda da toplumumuzun bilinçlenmesinde biz yöneticilerin de bu konuda ortak yönetişim anlayışı içerisinde en fazla istifade ettiği basın mensubu arkadaşlarımız. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Ustaoğlu, törenden önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de telefon görüşmesi yaptığına değinerek, “Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmeye istinaden burada bulunan herkese selamlarını iletmek istiyorum” dedi.

AVCI’YA BÜYÜK ALKIŞ

Gazetemiz Trabzonspor muhabiri Nurgül Günaydın’a en iyi spor fotoğrafı ödülünü veren Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile yaşadığı kısa diyalog sonrası, “Hocamızın da temennisini aktarmak istiyorum. Umarım bu sezon sonunda şampiyon takım olarak Trabzonspor’un fotoğrafları ile önümüzdeki senenin ödülünü almak nasip olur” dedi. Bu sözler üzerine konuşan Teknik Direktör Abdullah Avcı ise temennilere katıldığını belirtti. Avcı, Trabzonspor’da bir hafta sonra 1 yılı dolduracağının altını çizerek, “Karşılıklı örtüşen birçok şey var. Ben de bu yörenin insanıyım. Burayı çok seviyorum. Umarım bu dilekleri hep beraber yaşarız. Bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor” diye konuştu.

TGC BAŞKANI KÜÇÜK: ETKİNLİKLERİMİZİ ARTIRACAĞIZ

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Ersen Veda Küçük ise meslektaşlarının sorunlarını her platformda dile getirip çözüm aradıklarını kaydederek, ‘’Meslektaşlarımızın meslek başarılarının ödüllendirilmesi motivasyonlarının yüksek tutmaya amaçlayan ödüllendirmek için ödül alan arkadaşları şimdiden kutluyorum. Her zaman söylüyoruz sevgi ve saygı ile etkinliğimizi artırmak için etkinliklerimizi arttıracağız. Bu geceye katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, iyi ki varsınız diyorum’’ Gazeteciliğin zevkli olduğu kadar çok zor bir meslek olduğunu biliyoruz. Okuyucuların, izleyicilerin ve dinleyicilerin dünyayı algılamasına yardımcı olmak onların düşünce, kanaat ve yaşam biçimlerine değişiklik yapılmasına katkıda bulunmak çok değerli ama bir o kadar da sorumluluk getirmektir” diye konuştu.

27 Eki 2021 - 22:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.