Gerçek şampiyon Trabzonspor’dur

Tüm siyasiler sesiz kalırken, Başkan Genç Twetter üzerinden haykırdı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bir kez daha dik duruşunu gösterdi ve tüm şehrin gönlünde neden yer edindiğini kanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Temmuz paylaşımını ardından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Genç’in paylaşımı bile sessiz kalan siyasileri harekete geçirmedi.

Başkan Genç’in Twitter hesabından, “Bugün 3 Temmuz 2021; Yani Fenerbahçe’nin Şike yaptığı sezonun 10.Yılı: Herkes bilsin ki; Şikenin ONUNCU yılı değil, dünyanın SONUNCU yılı da olsa 2010/2011 sezonu gerçek Şampiyonu Trabzonspor’umuzdur” paylaşımını yaptı. Başkan Genç’in yaptığı paylaşımın altında yüzlerce Trabzonspor taraftarı dik duruşundan ötürü tebrik ve teşekkür etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bir kez daha dik duruşunu gösterdi ve tüm şehrin gönlünde neden yer edindiğini kanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Temmuz paylaşımını ardından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Genç’in paylaşımı bile sessiz kalan siyasileri harekete geçirmedi.Kendilerine ulaştığımız birkaç siyasi isim dışında paylaşım yapan olmadı.

Trabzonspor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan 2010-2011 sezonu şampiyonluğu paylaşımı kısa sürede yoğun ilgi gördü. Trabzonspor'dan 2010-2011 sezonu ile ilgili yapılan paylaşım kısa sürede yoğun ilgi gördü. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada ''Trabzonspor sadece bir spor kulübü değildir. Kurulduğundan bugüne adaletsizliğe ve güce karşı verilen mücadelenin sembolü haline gelmiştir. Bu her zaman böyle devam edecektir. Haksızlıkların karşısında daima kenetlenerek dik duruş sergileyen camiamıza teşekkür ederiz. Sene hep 2011'' ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ise yaptığı sosyal medya paylaşımında “Nerde kalmıştık değil. Biz hala oradayız 03.07.2011. Hakkımızı alana kadar ayrılamayız. Yönetenler ve kuralları koyanlar taraftar olabilir, ancak taraf olamaz.” diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan 2010-2011 sezonu Trabzonspor’a yapılan şike ile ilgili siyasiler açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli: “3 Temmuz, Türk futbolunun Trabzonspor'a karşı oynanan bir oyun olduğunun tescil edildiği gündür. Unutmadık unutturmayacağız. Cumhurbaşkanı ‘bu sürecin en canlı şahitlerinden en büyük mağdurlarından biri hiç şüphesiz Fenerbahçe’dir. FETÖ’nün yargı marifetiyle türk Futbolunu dizayn etme girişimi Fenerbahçe camiasının dik duruşu sayesinde başarısızlığa uğrattı’ gibi ifadelere yer verdi. O dönem ağır ceza mahkemesi KAS kararlarıyla Trabzonspor şampiyonlar ligine gönderildi. Türkiye Futbol Federasyonu ‘Fenerbahçe’yi kümeye düşürecek bir başkan olarak anılmak istemem’ gibi şikeyi neredeyse meşrulaştıran, o dönem bir şeyler yapıldığının ispatı olarak karşımızda duruyor. Trabzonspor’un hakları gasp edildi. Mahkeme kararlarıyla tescil edilmesine rağmen kupa hala başka bir spor kulübünün müzesinde.”

AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Yeniden, bir kez daha: 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur. Unutmadık, unutturmayacağız.”

CHP Ortahisar ilçe Başkanı Fatih Suat Oyman: “Yıllar geçse de değişmeyecek olan Trabzonspor sevdasının ve 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor olduğu gerçeğidir. Hayatın her noktasında evlatlarımıza bırakacağımız bir şey de; tertermiz bir geçmiştir.”

04 Tem 2021 - 10:14 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.