GENÇLER SOKAĞIN TADINI ÇIKARDI

Orta ve Doğu Karadeniz'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 15-20 yaş arasındaki çocuk ve gençler, 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlikle bir hafta aranın ardından yeniden dışarı çıktı

Trabzon'da çocuklar ve gençler, uzun bir aranın ardından ikinci kez dışarı çıkmanın heyecanını yaşadı. Arkadaşları ile bir araya gelen gençler maske takarak 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı ile Atatürk Alanı'nın yanı sıra kentin en işlek yerlerinden Uzun Sokak, Kunduracılar ve Kahramanmaraş caddelerinde bir araya geldi. Gençlerin ve çocukların akranlarıyla vakit geçirdikleri görüldü. Gençler, ayrıca sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayramı öncesi mağazaları gezerek aileleri ile alışveriş yaptı. Bazı gençlerin ise deniz kenarına giderek sokağa çıkmanın keyfini yaşadığı gözlendi.

22 May 2020 - 15:40 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.