Genç’e anlamlı teşekkür

GEÇTİĞİMİZ hafta içinde Diyarbakır’dan yola çıkarak Trabzon-Artvin-Kars ve Ardahan illerini kapsayan ziyaret kapsamında bölgeye gelen şehit eşleri, kardeşleri ve gazilerden oluşan 50 kişilik grup, Trabzon’da kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e teşekkür plaketi sundu.

DİYARBAKIR merkezli, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da faaliyet gösteren Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu tarafından Ortahisar Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Geçtiğimiz hafta içinde Diyarbakır’dan yola çıkarak Trabzon-Artvin-Kars ve Ardahan illerini kapsayan ziyaret kapsamında bölgeye gelen şehit eşleri, kardeşleri ve gazilerden oluşan 50 kişilik grup Trabzon’da kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e teşekkür plaketi sundu.

BAŞKAN GENÇ HEP BİZİM YANIMIZDA

Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu başkanı Ahmet Büyükburç’un teşekkür plaketini Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca takdim etti. Karaca Trabzon’da daha önce de Van-Muş-Bingöl ve Mardin’den gelen şehit aileleri ve gazileri ağırladıklarını dile getirerek, “Eylül ayı içinde de bizim karşı ziyaretlerimiz olacak. Ortahisar Belediye başkanımız bize her konuda yardımcı oluyor sağolsun. Şehit aileleri adına kendilerine bizler de teşekkür ederiz.” dedi.

ŞEHİTLERİMİZ BİZİM ONURUMUZ

Diyarbakır’dan gönderilen plaketin bir övünç madalyası olarak kabul ettiğini belirten Başkan Ahmet Metin Genç, “Şehit yakınlarımızın her zaman yanında yer almak bizim için büyük bir onurdur. Diyarbakır’daki şehit annesi ile Trabzon’daki şehit annesinin gözyaşları aynıdır. Hainlere karşı verilecek en büyük ders birlik ve beraberliğimizi sonuna kadar diri tutmaktır. Bu uğurda hepimize düşen sorumluluklar var. Allah’ın izniyle bu ülkeyi asla böldürmeyeceğiz. Ve kardeşlik hukukumuzu en ileri noktalara taşıyarak her zaman bir beraber olacağız.” dedi.

09 Ağu 2018 - 11:39 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.