Gedikli: Ortahisar canından bezdi

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, Ortahisar’da yaklaşık 333 bin kişinin yaşadığını ve gerek diğer ilçeler, gerekse diğer şehirlerden gelen vatandaşların da bu sayıya eklenmesiyle Ortahisar’ın en az 500 bin kişinin hareket ettiği büyük bir ilçe olduğunu ifade ederek bu nüfus hareketliliğine rağmen ilçenin sorunlarının halledilmediğini savundu.

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, Ortahisar’da yaklaşık 333 bin kişinin yaşadığını ve gerek diğer ilçeler, gerekse diğer şehirlerden gelen vatandaşların da bu sayıya eklenmesiyle Ortahisar’ın en az 500 bin kişinin hareket ettiği büyük bir ilçe olduğunu ifade ederek bu nüfus hareketliliğine rağmen ilçenin sorunlarının halledilmediğini savundu. Ortahisar altyapısının, basit yağmurları bile kaldıramadığından söz eden Gedikli, bu altyapı bozukluğunun ilçeye getirdiği zararların haddinden fazla olduğunu ve tüm bunlarında vatandaşı canından bezdirdiğini söyledi. Gedikli, “Basit bir yağmurun yağması, su kanallarının tıkanmasına, elektriklerin kesilmesine, suların kesilmesine yol açmakta, trafik sorunları keza bir türlü halledilememektedir. Şehrimizi yönetenler her nedense çalışanların işten çıkış saatlerinde, sorunlarla karşılaşmamak için belirli noktalara hiç uğramıyorlar. İlçemizde moloz mevki, Atapark, meydan, taksim yokuşu Değirmendere gibi alanlarda trafik sorunu vatandaşlarımı adeta canından bezdirme noktasına getirmiştir.” dedi.

Gültekin SADIKOĞLU

03 Şub 2018 - 11:59 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.