Galatasaray maçı hakkında ne dedi?

Trabzonspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay, Çorumspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Çalımbay şöyle konuştu; Kimliğimizi kazanmamız gere...

Trabzonspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay, Çorumspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Çalımbay şöyle konuştu; Kimliğimizi kazanmamız gerekiyordu. Talihsizliği üzerimizden attık. Ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu. Önemli bir maça çıkacağız. Eksiğimiz çok ama takımdaki oyuncularımız herşeyi kaldırabileek oyuncular. Bugün arkadaşlarımız disiplini bozmadan oynadılar. Herkes görevini yaptı. Ligde başarılı olmak istiyorsak, bu temponun çok üzerine çıkmalıyız. Sıkıntı var. Kucka , Burak yok. Rodallega'nın atılması dezavantaj oldu. Birkaç arkadaşmızın da durumu belli değil. Olan olmayan hiç farketmiyor Galatasaray maçı çok kritik ve öneli bir maç. Ne olurs olsun sahamızda kazanmamız gerekiyor. Burda oynadığımız maçın çok üstüne çıkmalıyız. Malatya karşısında talihsiz şeyler yaşadık. Ama hep böyle gtimeyecek biyrde kırılacak. Galatasaray maçı sonrası Kayserispor var. Onun ardından milli arada rahatlayacağız. Galatasaray takımı çok iyi kuruldu. İyi bir kadro oturdu. Biz Antalya'datken çok iyi oynadık korner bile atamadılar. Burada takımda yeni olmam ve hazırlık geçirememem bir dezavantaj benim için. Bu oynadığımız maçta bile arkadaşlarımızı tanımaya çalıştım. Sakatların olması bizim için kötü ama avantaja çevirmeye çalışacağız.

25 Eki 2017 - 17:01 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.