FLAŞ GELİŞME... ADLİYEDE SİLAHLAR KONUŞTU

Adliye'nin önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi gözaltına alındı

İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma yaşandı. Polis çevredeki vatandaşlara "yere yatın" ve "dışarıda kimse kalmasın herkes içeri geçsin' uyarısında bulundu. Polis ekiplerinin saldırganların peşinde olduğu öğrenildi.

CNN Türk muhabiri Sema Akbulut, olayla ilgili şu bilgileri paylaştı:

"Çağlayan Adliyesi'ne Giriş çıkışlar kapatıldı. Her şey çok hızlı gelişti. Bir anda Basın Odası'nda herkesin geriye doğru kaçıştığını gördük. Şu an ön kapıda giriş çıkışlar kapatıldı. İki grup arasında bir tartışma çıktığı söylendi. An itibariyle Adliye içinden çıkışlar yapılıyor. Şu an ben de çıkabildim.

"İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"

Olayın hemen ardından ellerinin kelepçelenerek içeri giriş yapıldığını söyleyebilirim. Şu anda ambulans sesleri var. Şu an yaralının olmadığını öğrendim. İki kişi gözaltına alındı"

(HABERLER.COM)

09 Eyl 2020 - 17:18 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.