Fenerbahçeli taraftarlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfürlü tezahürat

Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesi Kadıköy'de bir grup taraftar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a koro halinde küfretti.

Fenerbahçeli taraftarlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfürlü tezahürat
Fenerbahçeli taraftarlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfürlü tezahürat
Video için play'e tıklayın

Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesi Kadıköy'de bir grup taraftar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a koro halinde küfretti. Bu anlar, sosyal medyadan da paylaşılınca tepki gördü. Dün Fenerbahçe,Süper Lig’e bu yıl yükselen Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi.

Sahada iyi bir oyun sergileyemeyen sarı-lacivertli takım, rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Bu karşılaşma öncesi, bir grup taraftar Kadıköy’de buluştu.

Cumhurbaşkanı’na küfürlü tezahürat

21.45’teki maç öncesi yemek yiyen taraftarlar, birden tezahürata başladı. Küfürlerin havada uçuştuğu o dakikalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ağza alınmayacak sözler koro halinde söylendi.

Alkışlar havada uçuştu

Alkol alıp Cumhurbaşkanı için “S..t.. ol git Recep Tayyip” şeklinde küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, bir yandan da alkış tuttu. Bu anlar sosyal medyadan hızla yayıldı. Çok sayıda kişi o taraftarlara tepki gösterdi.

“Bunlar rakıyı fazla kaçırmış”

Görüntüyü izleyen kullanıcılardan bazıları, “Bunu da ifade özgürlüğü diye savunacaklar, egosunu küfrederek doyuran acizler…”, “Söyleyecek sözü olmayan acizler ancak kendilerini bir böğürtüyle ifade eder”, “Bunlar saman ve rakıyı fazla kaçırmış”, “Milyonlarca misli iade ediyorum…” şeklinde yorumlarda bulundu.

09 Ağu 2022 - 12:16 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.