Esnafına sahip çık Başkan!..

BEŞİKDÜZÜ Belediyesinin MHP’li Meclis Üyesi Önder Öztürk, ilçe esnafı ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun arasında yaşanan tartışma üzerinden Baş...

BEŞİKDÜZÜ Belediyesinin MHP’li Meclis Üyesi Önder Öztürk, ilçe esnafı ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun arasında yaşanan tartışma üzerinden Başkan Uzun’a çağrı yaptı. MHP’li Meclis Üyesi Öztürk, “Üç gündür ‘Nedir bu dönerci-belediye başkanı hadisesi?’ diye soruyorlar. Esnafına sahip çık Başkan!” dedi.

Beşikdüzü Belediyesinin MHP’li Meclis Üyesi Önder Öztürk, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’a ilçedeki esnafa sahip çıkması için çağrıda bulundu.

Beşikdüzü Belediyesinin MHP’li Meclis Üyesi Önder Öztürk, ilçe esnafı ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun arasında yaşanan tartışma üzerinden Başkan Uzun’a çağrı yaptı. MHP’li Meclis Üyesi Öztürk, “Üç gündür ‘Nedir bu dönerci-belediye başkanı hadisesi?’ diye soruyorlar. Çok fazla girmeyeceğim çünkü; ne hakaret edenleri gördüm makamında, 15 gün sonra gitti kurdelesini kesti. Üç gün sonra da gider döner yer şimdi. ‘Bu makamda olmasaydım başka türlü olurdu...’ demiş. Bana bu söz ‘O kedi buraya gelecek’ sözünü hatırlattı. Asıl önemsediğim konu ‘İki adet döner lokantası var. Ruhsatlı da olsa otobüste döner satmasına müsaade edemezdik uygun değildir...’ ifadeleridir. Çocuğun zaten bir dükkanı aldığı günden beri kapalı ve satılık... Beşikdüzü küçük şirin bir ilçe. Ben konuyu şu üç harfli marketler zincirlerine getireceğim. Müjde! ŞOK 4. Şube açıldı... Sanırsın ki önünde 100 araçlık oto park var. Nereye açıldı? Yediharman Market, Cemre market yanına... Müjde… 101 4. market… Müjde... BİM 4. Market. Nedir durum? Bir araç park edecek alanı yok... Onlara otoparktan engel çıkartsana Sayın Başkan...” açıklamalarında bulundu.

“MARKETLER ZİNCİRİ ADALETSİZLİĞİNE ARTIK BİR SON VER”

Zincir marketlerin ilçe esnafına zarar verdiğini savunan Öztürk, “Bu üç harfli marketlerin etraftaki marketlerin değeri 10 TL ise düştü 3 TL’ye. Yakında adres sorana BİM arkasında benim dükkan diye tarif edilir zaten... Sayın Başkan, cenazede, düğünde, hastanede birbirine muhtaç, senin de yanında olan yerli esnafa sahip çıksana. Marketler zinciri adaletsizliğine artık bir son ver de alkışlayalım seni. Bu işletmelere otopark, metrekare gibi zorluk çıkart, engel çıkart, iki çift söz et de alkışlayalım seni. Bırak gariban gençlerimizi onları yaşatalım... Onları teşvik edelim... 2000 TL alışverişe bile 25 kuruş poşet parası alanlara değil veresiye defterini her ne şartlarda altını üstünü aramayan yerli esnafa sahip çık...” ifadelerini kullandı.

30 Tem 2021 - 12:10 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.