Esnaf kendine sahip çıkıyor!

İzmir'de esnaftan müşterilerine aşı şartı

Esnaf  kendine sahip çıkıyor!
Esnaf  kendine sahip çıkıyor!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İzmir'de bir işletmeci, iş yerine "Aşı olmayan giremez" yazısı asarak, insanları aşılanmaya davet etti.

Koronavirüs salgınından en fazla etkilenen sektörlerden esnaflar, yeni kapanmaların yaşanmaması için tedbirlere ve aşılamaya kendi yöntemleriyle destek oluyor.

İzmir'de Mülkiyeliler Birliği Lokali'ni işleten Kemal Özçakar, aşıya farkındalık oluşturmak için ilginç hamlede bulundu.

Salgının çok zor günlere neden olduğunu belirterek, insanları aşı olmaya davet eden Özçakar, koronavirüsün başlangıcından itibaren kendilerinden istenilen tüm kısıtlama ve kurallara uyduğunu aktardı.

"AŞI OLMAYAN GİREMEZ"

Bilim insanlarının aşılama çağrılarını desteklemek için kendi iş yerine "Aşı olmayan giremez" yazısı asarak, bu konuda bilinç oluşturmayı hedeflediğini kaydeden Özçakar, "Ben kapalı kaldığımız zamanlarda aşı çalışmaları ne durumda diye merak ediyordum. Sonra aşı bulundu ve çok sevindim. Çünkü bu virüsün bulaşmasını önleyecek bizim de tutunabileceğimiz noktada gerçekçi olmamız gerekirse en önemli şey aşıydı. Aşının yaygınlaşması bulaşmanın önüne geçecek ve biz de normale dönmeye çalışacaktık." dedi.

"MÜŞTERİLERİMİN SAĞLIĞINI DA DÜŞÜNÜYORUM"

İş yerine gelen her müşterisine aşı olup olmadığını soracağını vurgulayan Özçakar, "Ben insanların kişisel beyanlarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben aşı oldum dediğinde ben buna ikna olurum ancak çok şüpheci olduğum noktada cep telefonlarındaki uygulamalardan aşı tarihlerini kontrol edebilirim." diye konuştu.

Müşterilerinin bu hamlesini destekleyeceğini aktaran Özçakar, "Ben müşterilerimin de bu konuda bana problem çıkaracağına katiyen inanmıyorum aksine destekleyeceklerini düşünüyorum. Çünkü benim bu çabam aynı zamanda müşterilerimin kendi sağlıklarının korunması ve gözetilmesine hizmet ediyor." ifadelerini kullandı.

27 Tem 2021 - 12:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.