Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek, "Her seçimi kaybetmiş bu zatın, zerre kadar onuru, kendisine azıcık saygısı olsa kasetle geldiği o koltuktan haysiyetiyle çekip giderdi" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kırşehir-Kırıkkale-Yozgat-Sivas İl Kongrelerine canlı bağlantı ile katılıyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Salgın nedeniyle ara verdiğimiz kongrelerimize bugün yeniden başlıyoruz.

Hedefimiz Şubat ayının son günlerinde planladığımız İzmir, Ankara ve İstanbul kongreleri ile birlikte bu süreci tamamlamaktır.

AK Parti kendini yenileme kabiliyeti en yüksek partidir.

Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte ülkemizin en geniş tabanlı partisi konumundayız.

Salgına rağmen geçen yıl üye sayımızı 1 milyon artırmış olmamız, milletimizin partiye sahip çıktığının göstergesidir.

Medya ve sosyal medya mecraları elbette önemlidir. Ancak siyasette asıl belirleyici olan yüz yüzedir.

AK Parti bakımından milletimizin her bireyine ulaşmada zorluk yoktur.

Türkiye'nin en yaygın teşkilat ağına sahip partisiyiz. Şayet buna rağmen gönlünü kazanmak için ulaşmadığımız, kapısını çalmadığımız tek bir kişi dahi varsa bu bizim eksiğimizdir.

HEDEF 2023

En büyük beklentim 2023'e kadar her günümüzü seçim günü gibi görüp çalışmaktır. Yılın her günü milletimizle mâl olmayanın seçim günü diyecek sözü olmaz.

Milletin gönlüne girmek için gece gündüz çalışmayan, yanlış yerde yanlış göreve talip demektir.

Gücümüzü de ilhamımızı da milletten alır, birikimimizi ve imkanlarımızı sadece millete hizmet için kullanırız.

İnşallah 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak mecliste ezici bir çoğunluk olarak temsil edilecek, Cumhurbaşkanlığı Seçimini tekrar kazanacağız.

Gerek AK Parti gerek MHP gerek BBP olarak Cumhur İttifakı yarınlara yürümektedir, yürüyecektir.

Bizi de ne terör örgütlerinin alçaklıkları, ne kuyruk acısıyla üzerimize saldıranların oyunları ne de önümüze konulan tuzaklar yoruyor.

Hepsinin de üstesinden geldik, geliriz. Bizi asıl yoran bu ülkenin selameti için omuz omuza hareket etmemiz gerekenlerin sergiledikleri tavırlardır.

Hizmet yolunda yapılan rekabet kaliteyi yükseltir.

Söylem ve yöntemler ülkenin en büyük 2. partisinin merkezine yerleşmiştir. Biz bu anlayışı muhatap almak istemiyoruz ancak öyle sözler söylüyor ve yapıyorlar ki, milletimize olan saygımız gereği hadlerini bildirmek mecburiyetinde kalıyoruz.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNE ÇOK SERTTEPKİ

Mesela bu zihniyetin temsilcisi olan zat, dün yine bühtan üzerine bühtan sergiledi. Neymiş efendim, CHP Türkiye'yi büyütmüş. Gerçekten de CHP hep Türkiye'nin sorunlarını, dertlerini, ayağındaki prangaları büyütmüş bir partidir.

Bunu söyleyen kim? hayatında karar verici olarak tek bir saniye görev yapmamış, tek bir konuda ifade ortaya koymamış, irade ortaya koymamış, SGK'yı batırmış, millet ve memleketin hayrına tek bir işe omuz vermemiş birisi.

Ve devam ediyor... 'Seçim kişiyi Cumhurbaşkanı yapmaz...' Asıl niyetini laf kalabalığı ile gizlemeye çalışıyor. Bunlar yıllarca darbecilerden cuntacılardan Cumhurbaşkanı seçmeye alıştılar.

Hâlâ hazmedemiyorlar. Kendi partilerinde işler kasetle, tacizle, tecavüzle, hırsızlıkla yürüdüğü için milletin tercihi ile göreve gelmelerini sığdıramıyorlar.

Bu kişinin kürsüde ettiği her laf, Allah'ın verdiği havayı boşa tüketmektir. En vakimi de aynı yalan ve iftiraları döne döne tekrarlamayı siyaset sanan bu zihniyetin, ülkenin 2. büyük partisinin başında kalabiliyor olmasıdır.

Sürekli soru cümleleri ile ifade eden bu karikatür zatın psikolojik analizi işin erbabı için bulunmaz bir hazinedir. Zerre kadar onuru olsa kasetle geldiği koltuğu bırakır.

Cumhurbaşkanına verilen sorumluluklardan habersiz, aynı zamanda siyasi sıfata sahip olduğunu bilmeyen birisi, daha alfabenin A'sında çuvallamıştır.

Kendince herkesi aldatmaya çalışan bir kişinin zaten diğer söyledikleri hükümsüzdür.

Ayrıntılar geliyor...

13 Oca 2021 - 14:39 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Cevdet - erdogan hakli.. 18 senedir ülkeyi chp ne hale getirmis. artik chp nin gitmesi gerekir. tl olmus 10 lir , ekonomi , enflasyon , issizlik vs. evet , evet kilicdaroglu degismeli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 14:39