ERDOĞAN'DAN VİDEO KONFERANSLI BAYRAMLAŞMA

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan 81 ilin AK Parti İl Başkanı ve teşkilat mensupları ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı

ERDOĞAN'DAN VİDEO KONFERANSLI BAYRAMLAŞMA
ERDOĞAN'DAN VİDEO KONFERANSLI BAYRAMLAŞMA
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon'dan toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayramlaşma görüşmesine özel olarak Haydar Revi tarafından davet edilen 1189 üye kaydı ile en çok üye yapam ilçe başkanı olarak Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, En çok üye kaydı yapan ve sosyal medyayı en etkin kullanan Akçaabat Derecik Mahalle Başkanı Veysel YILMAZ ve Sandık Başkanı olarak en fazla üye kaydı yapan Ortahisar Kalkınma Mahallesi 1168 Nolu sandık Başkanı Murat Yavuz da video konferans görüşmesine katıldı.

AK Parti Trabzon il teşkilatı adına il başkanı Haydar Revi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ramazan bayramını tebrik ederek Başkan Erdoğan'a Trabzon'daki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl Başkanı Revi yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiğimiz görüşmede kendilerinin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız bizler aracılığıyla bütün teşkilat mensuplarımıza ve kıymetli hemşehrimize selamlarını ileterek Bayramını tebrik etti." dedi.

26 May 2020 - 14:16 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.