Dönüşüm kavgası büyüyor

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Ufuk Can, Sınırlı Sorumlu Akçaabat Trabzon Söğütlü Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim’in dolmuş dönüşümüyle ilgili, açıklamalarına rest çekti ve Başkan Murat Zorluoğlu’na seslendi

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Ufuk Can, Sınırlı Sorumlu Akçaabat Trabzon Söğütlü Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim’in dolmuş dönüşümüyle ilgili, “Yıldızlı TOKİ, Akçaabat hattımıza katılacak. Söğütlü-Esentepe hattına çalışan araçlarımız Yıldızlı TOKİlere de çıkacak” açıklamasına tepki göstererek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanına çağrıda bulundu. Muhtar Can, “Kimse benim mahallemin esnafını mağdur edecek oluşuma müsaadede etmesin” dedi.

“BOŞ BİR HAYAL”

Söğütlü Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim’in “Yıldızlı TOKİ, Akçaabat hattımıza katılacak. Söğütlü-Esentepe hattına çalışan araçlarımız Yıldızlı TOKİlere de çıkacak” açıklamasına Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Ufuk Can’dan tepki geldi. Muhtar Can, Başkan Sevim’in sözlerini ‘boş bir hayal’ olarak nitelendirerek, “Akçaabat durak başkanı diyor ki, Yıldızlı TOKİ hattı Akçaabat’a bağlanacakmış. Yıldızlı mahallesinin iki tane resmî durağı varken bu rüyayı görmek pek akıl işi olmaz. Yıldızlı TOKİ dolmuş durağı buradaki hizmeti Büyükşehir belediyesi ile birlikte sağlıklı bir şekilde yürütmektedir Yıldızlı’dan ilçemize giden yolcularımız için gereken talebimizi yaptık. Buradan ilçeye gidecek olan yolcularımızı benim mahallemin resmî dolmuş durağı yapacak araç sayısına sahipken hadi yetmez dediniz ikinci resmî durağımız beklemektedir. Bu kadar alternatif varken Akçaabat durak başkanının bu şekilde demeç vermesi boş bir hayalden öteye gidemez.” dedi.

“ESNAFINI MAĞDUR EDECEK OLUŞUMA MÜSAADE ETMESİN”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na da çağrıda bulunan Muhtar Can, “Kimse benim mahallemin esnafını mağdur edecek oluşuma müsaade etmesin. Bu hak Yıldızlı TOKİ dolmuş duraklarınındır. Burada böyle kaos çıkartacak demeç vermek yanlış olduğu gibi adaletsizliktir. Her türlü adaletsizliğin karşısında Hz Ali efendimizin kılıcı Zülfikar gibi keskin olacağız. UKOME’nin böyle bir yanlışa imza atacağına ihtimal vermiyorum.” açıklamasında bulundu.

HABER: Nesrin BAYRAM

26 Mar 2020 - 14:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.