Dokunuşlara harcanan paralar açıklansın

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehirde estetik dokunuşlar adı altında düzenlemeler yapıyor. Büyükşehir sadece Havalimanı kavşağı viyadük ışıklandırma...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehirde estetik dokunuşlar adı altında düzenlemeler yapıyor. Büyükşehir sadece Havalimanı kavşağı viyadük ışıklandırmasına birkaç yüz bin lira para harcadığı belirtildi. Doğrudan temin yoluyla harcanan para açıklanmıyor. Büyükşehir’in son olarak Havalimanı kavşağında yaptığı ışıklandırma çalışması ve Beşirli kavşağına yerleştirdiği ‘kolbastı’ objesi dikkat çekti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi uzun yıllardır bakımı yapılmayan veya boş kalan alanları değerlendirerek estetik dokunuşlar yaptığı gerekçesiyle harcadığı yüksek rakamları açıklamıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehirde estetik dokunuşlar adı altında düzenlemeler yapıyor. Büyükşehir sadece Havalimanı kavşağı viyadük ışıklandırmasına birkaç yüz bin lira para harcadığı belirtildi.Doğrudan temin yoluyla harcanan para açıklanmıyor.

Büyükşehirin son olarak Havalimanı kavşağında yaptığı ışıklandırma çalışması ve Beşirli kavşağına yerleştirdiği ‘kolbastı’ objesi dikkat çekti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi uzun yıllardır bakımı yapılmayan veya boş kalan alanları değerlendirerek estetik dokunuşlar yaptığı gerekçesiyle harcadığı rakamları açıklamıyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun kent estetiğine verdiği önem doğrultusunda, üst geçitlerimizle birlikte alt geçitler, viyadükler ve akıllı kavşaklarda yenileme çalışması yürütülmektedir. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimizce Havalimanı viyadüğü ışıklandırılırken, Beşirli Mahallesi’nde bulunan akıllı kavşağa ise kolbastı objesi yerleştirildi. İlerleyen günlerde şehrimizin çeşitli noktalarında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın daha temiz daha huzurlu bir Trabzon’da yaşaması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

ÇEVRE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan çalışmaların çok beğenildiği dile getirilerek algı oluştururken harcanan ve nere gittiği belli olmayah paralara zemin hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesinin bu iki küçük dokunuşa ne kadar para harcadığını açıklaması bekleniyor.

26 Kas 2021 - 09:25 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Akıncı - Zorluoğlu, Tuşba’ ya 15 Milyarlık AVM yapıyor, Trabzon’na küçük dokunuyor, hani derler Ya “ Şüyuu vukuundan beter”. Sözün bittiği yer, Daha ne söylenebilir ki ? …

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Kasım 09:25