Diyarbakır annelerine Trabzon'un selamını götürdü

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemine Trabzon Ortahisar belediye Ba...

Diyarbakır annelerine Trabzon'un selamını götürdü
Diyarbakır annelerine Trabzon'un selamını götürdü
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemine Trabzon Ortahisar belediye Başkanı Av Ahmet Metin Genç’ten destek geldi .

Başkan Genç Diyarbakır ziyaretinde Evlat nöbetinde olan anneleri ziyaret etti. Haklı dirençlerinden ötürü yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Genç burada yaptığı açıklamada”Ülkemiz uzun yıllardır törer belası ile uğraştı.10 binlerce insanımızın kanını döken bu örgüt, inşallah annelerimizin güçlü direnci, imanı ve inancı sayesinde yok olacak. Artık ne Diyarbakır'dan ne de başka yerlerden PKK'ya eleman devşiremiyorlar, çocukları kaçıramıyorlar.

Bölgemiz de huzura tamamen kavuşmuş durumda. Annelerimizin ellerini öpüyoruz. Her zaman onların arkasındayız. İnşallah en yakın zamanda ülkemiz terör ve terör destekçilerinden kurtulacaktır."Burada dünya tarihinin en büyük örneklerinden birini yaşıyoruz. Terör örgütüne karşı evlatlarını nereden isteyeceğini bilen annelerle karşı karşıyayız.

Bu direniş bizi son derece mutlu ediyor. Çünkü çocuklarının adresi belli, istenilen yer belli ve anneler de bu yerden çocuklarını istiyor." diye konuştu. Başkan Genç Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde bu sorunun üstesinden geleceğine inandıklarını söyledi.

27 Eki 2021 - 16:15 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.