Derdimiz Rize’nin meselesi olacak

Rize Belediyesinde başkan değişikliğinin ardından 26. Dönemin ilk Meclis toplantısı Belediye Başkanı Rahmi Metin Başkanlığında yapıldı. Gönül belediye...

Rize Belediyesinde başkan değişikliğinin ardından 26. Dönemin ilk Meclis toplantısı Belediye Başkanı Rahmi Metin Başkanlığında yapıldı. Gönül belediyeciliğinin sadece bir söylemden ibaret olmadığını belirten Başkan Metin “Rize’nin meselelerini dert edinen insanlara ihtiyacımız var” dedi.

5 YIL SONRA MİLETİN ÖNÜNE KARNE GETİRECEĞİZ

Rize Belediye Meclisi 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerin ardından göreve gelen Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Başkanlığında toplandı. Başkan Metin “Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimlerde bizleri bu makama laik gören Rizeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Halkımız bize bu ilde hizmet yapabilmek için temiz bir sayfa açtı. Önümüzdeki 5 yıl süre içerisinde de biz bu sayfayı karne olarak milletimizin önüne getirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Başkan Metin “Bu gün oluşturulacak komisyonlarda görev alacak olan arkadaşlarımız, bu komisyonlarımızın çalışma potansiyel ve süreçleri içerisinde ilimiz için daha hak ettiğinden fazlası hizmeti alması için gayret sarf edecektir. Tevazu, samimiyet, gayret ve gönül belediyeciliği sadece bir söylemden ibaret değildir. Rize’nin meselelerini dert edinen insanlara ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan almış olduğumuz güç ile hep birlikte tüm paydaşlarımızla ilimize yapacağımız hizmetlerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Filiz YILDIRIM

10 Nis 2019 - 13:54 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.