Dene-yap yöntemiyle çözüm bulmak yetersiz

GELECEK Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, Akçaabat Haçkalı Baba Hastane Kavşağı’nda gerçekleştirilen çalışmaların yetersiz olduğunu öne sürdü. K...

GELECEK Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, Akçaabat Haçkalı Baba Hastane Kavşağı’nda gerçekleştirilen çalışmaların yetersiz olduğunu öne sürdü. Kalıcı çözümlerin olması gerektiğini belirten Koç, “Koca Bakanlığın ve Akçaabat'ı yönetenlerin kalıcı çözümü yok mu?” diyerek tepkisini koydu.

Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, Akçaabat Haçkalı Baba Hastane Kavşağı’nda gerçekleştirilen çalışmaların yetersiz olduğunu öne sürdü. Kalıcı çözümlerin olması gerektiğini belirten Koç, “Koca Bakanlığın ve Akçaabat'ı yönetenlerin kalıcı çözümü yok mu?” diyerek tepkisini koydu.

KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİLMELİ

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başkan Koç, şu ifadelerde bulundu: “Akçaabat'ın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa kalıcı çözüm bulmak yerine, geçici dene yap yöntemiyle çözüm bulmak yetersiz. Ulaştırma Bakanı ve Karayolları Genel Müdürü Trabzonlu olduğu halde çözümsüzlüğün devam etmesini başkaca nasıl izah edecekler merak ediyorum. Koca Bakanlığın ve Akçaabat'ı yönetenlerin kalıcı çözümü yok mu? Kalıcı çözüm olması için kavşağın etrafındaki binalara (Alt geçitten söğütlü galanima deresi çıkışına kadar) kamulaştırma yapılmalı ve viyadükle direkt gidiş geliş yapılmalıdır. Yan yollar da viyadük altından çalıştırılmalıdır. (Molozdaki viyadük gibi) Söğütlü Trabzon Üniversitesi altındaki kavşağa yoğunluğu azaltmak için dal-çık yapılmalıdır. (Kaşüstündeki dal-çık gibi) Akçaabat tanjant yolu haricinde Güney Çevre yolu derhal yapılmalıdır şayet olmuyorsa beklemeye gerek yok. Akyazı tünelinden Akçaabat'ın çıkışına kadar sahil yolu yapılmalıdır. Beşirli sahilini bozuyor diye oradan geçen anayola da karşı çıkıldı ama yapılmakta olan Gülcemal Projesiyle eskisinden daha güzel görünüme kavuşacaktır.”

22 Ağu 2021 - 10:40 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.