Demirözü’nde sel zarara yol açtı

Bayburt’un Demirözü ilçesine etkili olan dolu ve sağanak yağışın sele dönüşmesi sonucu ekili tarım arazileri zarar görürken 11 hayvan telef oldu. Bay...

Bayburt’un Demirözü ilçesine etkili olan dolu ve sağanak yağışın sele dönüşmesi sonucu ekili tarım arazileri zarar görürken 11 hayvan telef oldu.

Bayburt’un Demirözü ilçesi Yazıbaşı köyünde etkili olan dolu ve sağanak yağış sele neden oldu.

Yaklaşık yarım saat süren yağış sonrası 6’sı büyükbaş 5’i küçükbaş olmak üzere 11 hayvan telef olurken birçok ekili tarım arazisi de zarar gördü.

Köye ulaşan Bayburt İl Özel İdaresi ekipleri 4 iş makinesi ve 8 personelle selin meydana getirdiği tahribatı temizledi.

Çalışmalar kapsamında vidanjör yardımı ile evlerden ve ahırlardan sular boşaltıldı. Köyde oluşan selin etkisiyle 4 evi, 8 ahırı, samanlığı ve ekili tarım arazilerini su bastı.

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik elemanlarınca hasar tespit raporları tutularak gerekli işlemler başlatıldı.

Demirözü’nde sel zarara yol açtı

Demirözü’nde sel zarara yol açtı

02 Ağu 2021 - 15:54 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.