Cumhurbaşkanı Yardımcısından Yunanistan'a Tepki Mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Türkiye'nin dostluğu değerlidir, bilen için.” diyerek tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Doğu Akdeniz’deki yaşanılan gelişmelerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Oktay, “Türkiye, bölgesinde ve özellikle de Doğu Akdeniz'de yaşanan tüm konularda iş birliği yollarını genişletme ve yapıcı diplomasiyi işletme gayreti içindedir. Israrla ülkemize karşı oyun kurmaya çalışanlar ve Türkiye'yi ana karasına hapsetme hayali peşinde koşanlar, kaybedenler arasında yerlerini almaya mahkumdur. Türkiye'nin dostluğu değerlidir, bilen için." dedi.

Bir Açıklamada AK Parti Sözcüsünden Geldi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda şunları ifade etti: “Doğu Akdeniz'deki "Yunan tiyatrosu" hukuksuzluk ve şımarıklıktan başka bir şey değildir. Buna eklenen Fransız tehditkarlığı ise ciddiyetsizliktir. Avrupa Birliği bu siyasi tiyatronun figüranı olmamalıdır.”

15 Ağu 2020 - 15:28 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.