Cumhur İttifakı devlet projesidir

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım son zamanlarda bazı basın organlarında gündeme gelen MHP Cumhur İttifakından ayrılacak yönündeki iddialara yö...

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım son zamanlarda bazı basın organlarında gündeme gelen MHP Cumhur İttifakından ayrılacak yönündeki iddialara yönelik açıklamada bulundu. Tarım, Cumhur İttifakının bir devlet projesi olduğunu ve dağılmasının asla söz konusu olamayacağını söyledi.

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım son zamanlarda bazı basın organlarında gündeme gelen MHP Cumhur İttifakından ayrılacak yönündeki iddialara yönelik açıklamada bulundu. Tarım, Cumhur İttifakının dağılması gibi bir durumun asla söz konusu olmadığını söyleyerek, “Yalan terörüyle Türkiye bugün karşı karşıya. Bizim birlikteliğimiz sonuna kadar devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şuanda durduğu yer bizim için çok önemli. İzlediği politikalar MHP açısından çok büyük öneme sahip. Fakat karşımızdaki gücün nerelerden icazet aldığı, nerelere ve hangi akla hizmet ettikleri net bir şekilde ortada” dedi.

BİRLİKTELİK SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Tarım, Cumhur İttifakının dağılması yönünde yapılan bir algı operasyonu olduğunu ve bunun asla gerçekleşmeyeceğini söyleyerek, “Bizde dağılacak diye bir algı hiçbir zaman oluşmadı. Bunu yazan ve gündeme getirenler kendi arzuladıklarını dile getiriyorlar. Gerçekte olanı söylemiyorlar. Cumhur İttifakı hiç olmadığından daha sağlam ve kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Cumhur İttifakı devletin bir projesi. Bu rastgele planlanmış, tesadüfü bir plan değildir. İttifak milli politikalara dönmüş ve yönünü çevirdiği taraf bellidir. Bu yönde çıkan söylemler kesinlikle muhalefetin yapmış olduğu algı operasyonlarından kaynaklanmaktadır. Bu algıyı da aslında kısmi olarak başardılar. Çok başarılı algı operasyonu yaparak yalanlar üzerine siyaset yapıyorlar. Yalan terörüyle Türkiye bugün karşı karşıya. Bizim birlikteliğimiz sonuna kadar devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şuanda durduğu yer bizim için çok önemli. İzlediği politikalar MHP açısından çok büyük öneme sahip. Fakat karşımızdaki gücün nerelerden icazet aldığı, nerelere ve hangi akla hizmet ettikleri net bir şekilde ortada. Ben kesinlikle şöyle düşünüyorum; PKK ve FETÖ’nün eksik kalan ABD projelerinin Türkiye’de tamamlanması için kurgulanmış bir projenin peşindedirler” ifadelerini kullandı.

MHP’Yİ HESABA KATMAMALARI PAHALIYA PATLADI

ABD ve Avrupa’nın Türkiye üzerindeki oyunlarında asıl hedefin Cumhurbaşkanı Erdoğan değil, Türkiye Cumhuriyeti olduğunu belirten Tarım, “Burada bu tür girişimlerle hedef alınan yalnızca Recep Tayyip Erdoğan değil onun üzerinden Türkiye Cumhuriyetidir. Genel Başkanımızın Cumhur Başkanımızın izlediği bu milli politikalara bütün özgür ağırlığını kayıtsız ve şartsız, menfaatsiz şekilde verdiği destekten dolayı en büyük hedeflerden biri MHP ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’dir. ABD’nin ve Avrupa’nın hazmedemediği MHP’nin özgün ağırlığını bugüne kadar hesaba katmamaları onlara çok pahalıya patlamıştır. Kuzey Irak’ta ve Suriye topraklarında kurmak istedikleri Büyük Kürdistan hayallerinin sona ermesinden sonra kurgulanmış olan Türkiye’de yedi birbirine benzemez siyasetçinin vazifesini yerine getirmesinden başka hiçbir şey değildir. Bunlar, bugünkü Cumhur İttifakının yıkılmasını hayal edenlerin yaptıkları şeylerdir bunlar” şeklinde konuştu.

HABER Fatoş BATMAN

08 Eyl 2021 - 10:35 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Sürmeneli Pirana - zaten bizim dediğimiz de bu. sona geldiniz.. :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Eylül 10:35