Cos Dağı turizme açılacak

Orman ve Su İşleri Müsteşar Yardımcısı Çiftçi, bölgede inceleme yaptı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cos Dağı’nı turizme açmak için çalışma başlattıklarını söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Rize Doğa Koruma ve Millî Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta ve Trabzon Orman Bölge Müdürü Mümin Döngez’le bölgede inceleme yaptıklarını belirten Sarıalioğlu, “Her şey daha güzel bir Of için.” dedi. Sarıalioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “Bugün, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız İbrahim Çiftçi, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, Rize Doğa Koruma ve Millî Parklar 12. Bölge Müdürümüz Ahmet Usta, Trabzon Orman Bölge Müdürümüz Mümin Dönmez, AK Parti Of İlçe Başkanımız Mehmet Hakan Terzioğlu ve teknik ekibimizle birlikte Of'umuzda turizm adına yenilikler getirmek, ilçemizin gelişimini sağlamak amacıyla turizm tesisleri için Cos Dağı'nda ön inceleme imkânı bulduk. İlçemizin özellikle turizm yönünden gelişmesi için gayret gösteriyoruz. Proje ile hedefini turizm olarak çizmiş olan Of'umuzun cazibesi artırılacak, turistik gezi amaçlı turlarla dikkatlerin Of'umuzun panoramasına odaklanması ve insanımızın eğlenceli bir zaman geçirmesi sağlanacaktır.”

Aydın GELLECİ

24 Ağu 2017 - 13:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.