Cora, Muş ve Ayvazoğlu görevde...

AK PARTİ Grup Yönetimi ile TBMM Başkanlık Divanı’nda AK Parti’yi temsil edecek üyeler dün yapılan kapalı grup toplantısıyla belirlendi

AK Parti Grup Yönetimi ile TBMM Başkanlık Divanı’nda AK Parti’yi temsil edecek üyeler dün yapılan kapalı grup toplantısıyla belirlendi. AK Parti, mevcut grup başkanı ve beş grup başkanvekiliyle yola devam kararı alırken AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu’nun yanı sıra Trabzonlu İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da görevine devam ediyor.

SEÇİM YAPILDI

TBMM'de AK Parti Grubu, yeni yönetimin belirlenmesi için Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş başkanlığında, basına kapalı olarak toplandı. Toplantıda grup başkanı, grup başkan vekilleri, idare amirleri ve komisyon başkanları seçimi yapıldı. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, grup başkan vekilleri Mehmet Muş, Özlem Zengin, Cahit Özkan, Bülent Turan ve Emin Akbaşoğlu ile gelecek yasama yılında da devam kararı alındı.

CORA GRUP YÖNETİMİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti TBMM Grubu yönetim kurulu asil üyeliğine devam edecek olan AK Parti Trabzon Milletvekili Cora, göreve devam edecek olması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Cora, “Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, grubumuzun oylarıyla yeniden seçildiğimiz TBMM AK Parti Grup yönetim kurulu üyeliği dolayısıyla tebriklerini iletenlere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

HABER: Gültekin SADIKOĞLU

02 Tem 2020 - 12:37 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.