ÇAYKUR yaş çay alım kampanyasını başlattı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) çay fabrikalarının yaş çay alımlarını başlatması için talimat verdiği bildirildi. Rize-Artvin Havalimanını...

ÇAYKUR yaş çay alım kampanyasını başlattı
Haber albümü için resme tıklayın

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) çay fabrikalarının yaş çay alımlarını başlatması için talimat verdiği bildirildi.

Rize-Artvin Havalimanının 14 Mayıs günü açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 yılı yaş çay alım kilogram fiyatını desteklemeyle birlikte 7 lira olarak açıklarken, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü de bugün çay fabrikalarına yaş çay alımlarını başlatması için yazılı talimat verdi. ÇAYKUR'un birinci sürgünde üreticilerden dönüm başına 600 kilogram kota uygulayacağı belirtilirken, henüz şuana kadar çay üreticilerini çay toplamak için bahçelerine girmediği öğrenildi.

16 May 2022 - 16:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.