Çaykara ve Dernekpazarı iftarda buluştu

Dernek Başkanı Ahmet Yaşar Zengin, 4 aylık görev süreçlerini değerlendirdi

Çaykara ve Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği geleneksel iftar yemeklerine bu yıl da devam etti. Trabzon Cephanelik Restoranda düzenlenen iftar yemeğinde dernek üyelerine seslenen Dernek Başkanı Ahmet Yaşar Zengin, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Oluşturdukları ve yapacakları projelerle birlikte Çaykara ve Dernekpazarı’na değer kattıklarına ve katacaklarına değinen Başkan Zengin, göreve geldikleri 4 aylık süre içinde sıkça Trabzon gündeminde yer aldıklarını söyledi. Derneğin Çaykara ve Dernekpazarı Millî Eğitim Müdürlükleri ile ortak projelerinin olduğunu ve hâlihazırda bu projelerin tanıtılması için onay beklendiğini aktaran Zengin, oluşturdukları eğitim, sağlık, kültür ve sanat komisyonlarının çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirtti. Ankara’da yapılan Trabzon Günleri’nde de yer aldıklarını ve Çaykara ile Dernekpazarı için ellerinden ne geliyorsa onu yapmanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Dernek Başkanı Ahmet Yaşar Zengin, iftar programına katılan üyelere yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Olağan genel kurulda üyemizin teveccühü ile seçilen yeni yönetim kurulumuz kısıtlı imkânlara rağmen hızlı bir çalışma maratonuna girmiş bulunmaktadır. Fakir çocuklarımızın eğitime katkı amacıyla kurulan derneğimizin hayır faaliyetleri artarak devam etmektedir. Fakir ile zengini, aç ile toku aynı potada eriterek toplumsal uzlaşma ve kardeşlik anlayışına katkı sunmak istiyoruz. Göreve geldiğimiz 4 aylık süre içinde siz değerli hemşehrilerimizin katkısı ve gücünü arkamızda hissederek 2 büyük sosyal etkinlik, bir ödüllendirme ile Trabzon gündeminde yer aldık ve yer almaya devam edeceğiz. Derneğimiz kadın ve gençlik kolları yapılandırma çalışmaları devam etmekte olup, tüm hemşehrilerimin bu çalışmalarımıza çok değerli katkılarını bekliyoruz. Şeffaf ve hesap veren bir yönetim anlayışı ile görev yapan yönetimimiz, seçildiğimizden bu güne kadar derneğimizin önceki yönetimden kalan borç ve karmaşık sorunlarını çözmek için yönetim olarak gece gündüz çalışmaktayız. Çaykaralı ve Dernekpazarılı hemşehrilerimizin fikir, ekonomik destek ve her türlü yapıcı eleştirilerine ihtiyacımız olduğunu bilmenizi isterim. Allah’ın yardımı, siz değerli hemşehrilerimin destek ve duaları ile çok daha güzel günlerin bizleri beklediğini belirtmek isterim. İçinde bulunduğumuz ramazan aynının rahmet ve mağfireti ile Allah’ın affına layık kullar olarak bayrama hep birlikte kardeşçe ulaşmayı niyaz ederim.” Çaykara-Dernekpazarı dernek lokalinin fiziki iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Dernek Başkanı Ahmet Yaşar Zengin, “Allah’ın izniyle lokalimizde yaptığımız çalışmaları sonbahar-kış sezonuna yetiştirmekte kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Gültekin SADIKOĞLU

10 Haz 2017 - 14:50 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.