BU TİSKİ ADAMI DELİ EDER

İÇME Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’den (TİSKİ) gelen şikayetler bir türlü bitmek bilmiyor. Vatandaşı bunaltan TİSKİ yetkilileri çare ol...

İÇME Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’den (TİSKİ) gelen şikayetler bir türlü bitmek bilmiyor. Vatandaşı bunaltan TİSKİ yetkilileri çare olmak yerine vatandaşı kovmaktan beter ediyor. Trabzonlu eski gazeteci Bülent Deveci istimlak olan yerleri için gittiği TİSKİ’de borcunu ödedi, depozitosunu isteyince başına gelmeyen kalmadı. TİSKİ’de görevli şef, ‘Beni muhatap etmeyin. Memura anlat o bana anlatır’ muamelesi çekti. TİSKİ’ni nasıl yönetildiğini gösteriyor. KAŞÜSTÜ’NDE işyerinin önündeki su sayacının yerin altına alan TİSKİ, alt yapı çalışmaları sırasında sayacı kırdı. Toprak altından günlerce akan suyun faturası 5 bin TL’yi geçince soluğu TİSKİ’de alan Fikret Ataoğlu hataların düzeltmesini istedi. Hallederiz, cevabının ardından TİSKİ’den ayrılan Ataoğlu’na bir süre sonra icra geldi. TİSKİ’ye giden Ataoğlu’na müteahhidi mahkemeye vermesi istendi. TİSKİ, Ataoğlu’ndan hem avukatlık ücretini hem de su borcunu tahsil etti.

TİSKİ’de skandallar bitmek bilmiyor. Çalışma yaptığı mahallede su sayacını patlatır, vatandaşı mahkemeye verir, depozito ücretini isteyen vatandaşla bu ücreti ödemez kovar.

TİSKİ NASIL YÖNETİLİYOR?

İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’den (TİSKİ) gelen şikayetler bir türlü bitmek bilmiyor. Vatandaşı bunaltan TİSKİ yetkilileri çare olmak yerine vatandaşı kovmaktan beter ediyor. Trabzonlu eski gazeteci Bülent Deveci istimlak olan yerleri için gittiği TİSKİ’de kalan su borcunu ödedi, depozitosunu geri isteyince başına gelmeyen kalmadı. Sorunu çözemeyen görevli memurların kurum amirine yönlendirdiği Bülent Deveci başından geçenleri anlattı. Deveci, “Kurumun şefine gittim sorunumu anlattım. ‘Beni vatandaşla muhatap etmeyin’ dedi. Sonra memurlara döndü, siz dinleyin bana anlatın. Bir kurum böyle mi yönetilir. Vatandaşın derdini dinlemeyecekse orada ne işi var” dedi.

VATANDAŞI İCRAYE VERDİLER

Yomra’nın Kaşüstü Mahallesinde meydana gelen olayda ise akıllara durgunluk veren bir skandal yaşandı. İşyerini önünde su yasacı yaptıran Fikret Ataoğlu TİSKİ tarafından su sayacını yerin altına alındı. TİSKİ, alt yapı çalışmaları sırasında sayacı kırdı. Toprak altından günlerce akan suyun faturası 5 bin TL’yi geçince, Ataoğlu soluğu TİSKİ’de aldı. Fikret Ataoğlu yetkililerden hatalarını düzeltmesini istedi. Hallederiz, cevabının ardından TİSKİ’den ayrılan Ataoğlu’na bir süre sonra icra geldi. TİSKİ’ye giden Ataoğlu’na sayacı kıran müteahhidi mahkemeye vermesi istendi. TİSKİ, Ataoğlu’ndan hem avukatlık ücretini hem de su borcunu icra yoluyla tahsil etti.

27 Nis 2021 - 10:14 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.