Böyle muhtar köyler başına

TRABZON’UN Sürmene İlçesi Koyuncular Mahalle Muhtarı Sinan Kanca’nın yapmış olduğu uygulama ülkeye örnek oldu. Muhtar Kanca Kovid-19 aşısı için Mahall...

TRABZON’UN Sürmene İlçesi Koyuncular Mahalle Muhtarı Sinan Kanca’nın yapmış olduğu uygulama ülkeye örnek oldu. Muhtar Kanca Kovid-19 aşısı için Mahallesine özel aşı aracı aldı . Muhtar kendisini arayan vatandaşları Sürmene Devlet Hastanesine bedelsiz olarak aşı için getirip götürüyor. Muhtarın bu yapmış olduğu İnsanı davranış bütün Muhtarlara örnek oldu.

Trabzon’un Sürmene İlçesi Koyuncular Mahalle Muhtarı Sinan Kanca’nın yapmış olduğu uygulama Ülkeye örnek oldu. Muhtar Kanca Kovid-19 aşısı için Mahallesine özel aşı aracı aldı . Kovid-19 aşısı vurulmak isteyenler Koyuncular Mahallesi Muhtarını araması yeterli .Muhtar kendisini arayan vatandaşları Sürmene Devlet Hastanesine bedelsiz olarak aşı için getirip götürüyor. Muhtarın bu yapmış olduğu İnsanı davranış bütün Muhtarlara örnek oldu . Koyuncular Mahallesi Muhtarı Sinan Kanca aynı zamanda Sürmene'de Merkez optik Gözlükçü iş yerinin sahibi.

24 Haz 2021 - 09:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ibrahim hakkı atasoy - önce insan olduğu için tebrik ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 09:49