Biz bize yeteriz!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Biz bize yeteriz” diyerek bordo-mavili camiaya mesaj gönderdi… Kulübün sosyal medya hesabından Medical Park Arena...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Biz bize yeteriz” diyerek bordo-mavili camiaya mesaj gönderdi… Kulübün sosyal medya hesabından Medical Park Arena Stadı’nda çekilen videosu ile camiaya seslene Başkan Ağaoğlu, “Bazen geliyorum buraya tribünlere bakıyorum. Bu boş koltukları değil de o koltukları dolduran insanları görüyorum. Çoluk çocuk genç yaşlı kadın erkek. Gelmişler hep birlikte yan yana duruyorlar. Giymişler formalarını alkış kıyamet davullar marşlar…” diye konuştu.

Bordo-mavili taraftarların tribünde formayı terlettiğine de vurgu yapan Ağaoğlu, “Aynı sahadaki kardeşleri gibi formayı terletiyorlar. Sonra düşünüyorum diyorum ki bu insanlara diğerleri gibi destekçilerimiz mi diyeceğiz benim için el vermiyor. Ben onlara destekçi falan demiyorum diyemiyorum. Hatta onlara ‘onlar’ bile diyemiyorum. Bırakın başkanlığımı bordo-mavi formanın iflah olmaz bir sevdalısı olarak kendimi de içine katıyorum ‘biz’ diyorum. Biz bu takımın sadece destekçisi miyiz? Bence değiliz biz takımın ta kendisiyiz. Takım biziz eğer formayı giyiyorsak buraya geliyorsak ve bu formayı terletiyorsak bu takımız” dedi.

Ağaoğlu, Trabzonspor’da ‘sen-ben’ olmayacağının da altını çizerken, “Bizde biz olur. Biz de destekçi, destek de olmaz. Takım olur, görev olur. Bizlerinde takımdaki görevi belli. Giyeceğiz formamızı tüm heyecanımızla geleceğiz yerleşeceğiz yerimize. Bir sol açığın sol kanada yerleşmesi gibi yerleşeceğiz. Takımın sahaya dağılması gibi dağılacağız tribünlere. Bu videoyu izleyenlere söylüyorum gücümü yettiğince imkânlarınız el verdiğince gelip takımımızın yanında yerinizi alın. Bakın tekrar ediyorum ‘haydi kombine, bilet alalım’ demiyorum gelelim ve takımdaki yerimizi alalım diyorum. Çünkü iyi biliyoruz ki biz yan yana durursak biz bize yeteriz” İfadelerine yer verdi.

14 Tem 2019 - 11:55 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - sayin agaoglu güzel isler yabiyorsunuz ama sag kanata kim oynayacak oraya yattara stilinde birini bulmaniz gerekir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 11:55