Belediye personeli eğitimlerle donanımlı hale geliyor!

Ortahisar Belediyesi 2022 yılında hizmet içi eğitim seminerleriyle belediye personelinin eğitim faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Belediye personeli eğitimlerle donanımlı hale geliyor!
Belediye personeli eğitimlerle donanımlı hale geliyor!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Ortahisar Belediyesi personelini daha donanımlı bir hale getirmek için ‘Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi Eğitimi’, ‘Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi’, ‘Anne-Baba Akademisi Eğitim Programı’, ‘ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi’, ‘Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek Olacakların Eğitimi Kursu’, ‘Puantaj Eğitimi’, ‘ilk yardım’ ‘iş güvenliği’ ve ‘Teknoloji Eğitimi’ gibi birçok farklı alanda eğitim kursları düzenliyor.

“GÜNCEL UYGULAMALARI ÖĞRENİYORLAR”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşlara daha nitelikli ve kaliteli hizmetin sunulması için belediye personelinin güncel konularla ilgili eğitimine çok önem verdiklerini söyledi. Başkan Genç, “Belediye personelimizin çağın ihtiyaçları doğrultusunda vatandaşlarımıza daha nitelikli ve hızlı hizmet sunması için düzenli olarak eğitim kursları düzenliyoruz. Kurslarımız sayesinde çalışanlarımız teknolojinin getirdiği yenilikleri daha iyi kavrayarak pratik uygulamaları öğreniyor. Ayrıca ilk yardım, kadınlara yönelik şiddet gibi eğitimlerle topluma karşı görevlerini yerine getiriyorlar. Diğer yandan vatandaşlarla nasıl ilişki kurulması gerektiği, nasıl davranılması gerektiği hususunda da temel bilgileri de öğrenerek deneyimlerini pekiştiriyor. Bu sayede devletimizin değişen yönerge, uygulama ve talimatnamelerinin güncel bir şekilde personelimize aktarılmasını da gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE SUNUYORUZ”

Düzenlenen eğitim kurslarının ve seminerlerin her yıl ortaya çıkan yenilikler, uygulamalar ve ihtiyaçlar doğrultusunda belediye personelinin kendini değişen şartlara ve durumlara daha sorunsuz bir şekilde adapte olmasını sağladığını ifade eden Başkan Genç, “Amacımız belediye personelimizi görev ve faaliyetlerimizle ilgili her konuda daha yetkin ve donanımlı bir hale getirerek vatandaşlarımıza en güzel ve en verimli bir şekilde belediyecilik hizmetlerimizi sunmak.” ifadelerine yer verdi.

05 Tem 2022 - 14:05 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.