BBP, Köprübaşı kongresini yaptı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Köprübaşı İlçe Kongresi dün partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan seçimin ardından Köprübaşı İlçe Başkan...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Köprübaşı İlçe Kongresi dün partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan seçimin ardından Köprübaşı İlçe Başkanlığına Resul Demirci seçildi. BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Köprübaşı İlçe Kongresi dün partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan seçimle birlikte Köprübaşı İlçe Başkanlığına Resul Demirci getirildi. Demirci ilçede partisinin başarısını artırmak için çalışacağını kaydederken, İl Başkanı Yahya Aksu gö- revin hayırlı olmasını diledi. 31Mart seçimlerinde partisinin Köprübaşı’nda ikinci parti olduğuna dikkati çeken Başkan Aksu, “31 Mart seçimlerinde Büyük Birlik Partimizi en güzel şekilde temsil eden ve 2. parti olarak seçimden çıkmamızı sağlayan güzide Köprübaşı ilçemizde yapılan seçimde Sayın Resul Demirci İlçe Başkanı Olarak seçilmiştir. Davamızın içeriğini, amaç ve gayretlerini halkımıza anlatarak, birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak, Köprübaşın’da iktidar olma yolunda çıktığı bu kutlu davada kendisine, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun Alperenlik davasına olan sevdasının sancaktarlık etmesini diliyor, halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

26 Eki 2019 - 12:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.