Bayraklar için her ay 10 bin TL harcanıyor

Boztepe’de rüzgâr nedeniyle yırtılan 61 metre yüksekliğindeki bayrak değiştirildi

Trabzon Boztepe’deki 61 metre yüksekliğindeki Türk Bayrağı rüzgârdan yırtıldı. Şehrin en hakim noktalarından olan Boztepe Mahallesi'ndeki 4. Mekanize Tugay Komutanlığı'nın sınırları içerisinde yer alan 61 metre yüksekliğindeki Türk bayrağı rüzgardan tahrip olunca Ortahisar Belediyesi yırtılan Türk bayrağını indirdi yerine yenisini astı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç duyarlılığı ile takdir topladı. Bu arada Ortahisar Belediyesi her ay yaklaşık 10 bin TL parayı bölgedeki yırtılan bayraklar için harcadığı öğrenildi.

Boztepe Bayrak Direğinin üst maliyeti 109.150.00 TL, bayrak ebatı 21m*14 m=294 m2’dir. Yüksekliği ise 61 m'dir.

26 Tem 2021 - 11:55 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.